Antalya’da soygun girişimi

Antalya'da bir banka şubesinde soygun girişimi yaşandı. Banka personelini rehin alan soyguncu ikna edilerek gözaltına alındı.

Antalya’da soygun girişimi
Son Güncelleme: 17 Aralık 2019 Salı 11:12
17 Aralık 2019 Salı 10:16

Antalya’nın Konyaaltı Caddesi’nde bulunan özel bir bankaya giren ve üzerinde iki silah bulunan 50-55 yaşlarında kimliği belirlenemeyen şahıs, banka çalışanlarına ‘Üzerimde bomba var. Uzak durun’ dedi. Silahlı soygun girişiminde bulunan zanlı az önce ikna edilerek gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Konyaaltı Caddesi Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir bankanın şubesinde silahlı soygun girişiminde bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçti.

Çantada 3 kilo bomba

Üzerinde bomba düzeneğine benzer bir düzenek bulunan şahıs elindeki çantanın içerisinde ise 3 kilo bomba olduğunu söyledi. Şahıs, güvenlik görevlisini yere yatırarak görevlinin silahını alıp ardından banka çalışanlarına ve müşterilere dışarıya çıkması talimatını verdi. Şahıs güvenlik görevlisi ve o sırada lavobada bulunan mutfak görevlisiyle birlikte kapıyı içeriden kitledi.

'Montunuzu alın üşürsünüz' demiş

Bankada bulunan müşterilerin ifadesine göre, 1.70 boylarındaki 50-55 yaşlarındaki esmer şahsın, çok sakin davranarak içeriye girdiği ve güvenlik görevlisini yere yatırarak çalışanları dışarıya çıkarttığı belirtildi.

Para ya da herhangi bir şey istemeyen şahıs, güvenlik görevlisi dışında herkesin dışarıya çıkmasını istedi. Şahıs banka çalışanlarına ‘Dışarısı soğuk montunuzu alın üşürsünüz. Bir saat sonra döneceksiniz zaten. Merak etmeyin” dedi.

Şaka zannettiler...

Panik halinde dışarıya çıkan müşteriler ve banka çalışanları önce bunun bir tatbikat ya da şaka olduğunu sonradan gerçek olduğunu fark ettiklerini belirttiler. Olay yerine çok sayıda özel harekat ekibi sevk edildi.

Gözaltına alındı

Banka şubesinde silahlı soygun girişiminde bulunan zanlı, az önce ikna edilerek gözaltına alındı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar