Ali Koç’tan Aykut Kocaman açıklaması

Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç, teknik direktör Aykut Kocaman hakkında konuştu.

Ali Koç’tan Aykut Kocaman açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
13 Haziran 2018 Çarşamba 15:15

Fenerbahçe'nin yeni sportif direktör Damien Comolli, Ülker Stadı'nda yapılan törenle sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Comolli şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle Sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Futbolda çalışan herkes Fenerbahçe'yi bilir. Buraya geldikten sonra bir kez daha gördüm. Bu kulüpte olan herkesten çok destek gördük. Yeni bir kültür yaratmak istiyoruz, Türkiye'de olmayan bir futbol kültürü yaratmak istiyoruz.

Fenerbahçe Avrupa'da her zaman bilinen, saygı duyulan bir kulüp olmuştur. Genç oyuncularla, futbolla bunu daha da geliştirmek istiyoruz. Futbolcu alırken futbolcu olarak bakarız ama insani kısmı da vardır. Ben her zaman şöyle düşünüyorum, iyi insanlar iyi futbolcu olabilir. Sorumluluklarımdan bahsedip sizi sıkmak istemiyorum. Çok üst düzey performans elde edeceğimiz bir ortam yaratmak istiyoruz. Teknik direktör de olabilir, futbolcu da olabilir, çimci de olabilir. Bu bize sürekli başarı getirecek diyemem ama iyi verim alıp başarı için mücadele edeceğimizi söyleyebilirim.

Soru almadan önce önemli bir şey söylemek istiyorum. İlk katıldığımdan beri söylediğim, bütün duvarları yıkmak istiyoruz. Mental olarak tüm duvarlar yıkılmalı. Burada herkes bir diyalog içinde olmalı, iş birliği içinde olmalı. Taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Arsenal'de çalışırken de gördüm. Gerçekten buradaki taraftarlardan çok etkilendim. Buna ihtiyacımız var. Başarı için bu gerekli.”

KOÇ’TAN KOCAMAN AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktör Aykut Kocaman hakkında açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman ile iki kere görüştüğünü açıklayan Ali Koç,  “Mevcut resim için çok yardımcı oldu. Bu kadroyu ikinci yapmak bence çok büyük başarıdır. Bununla beraber beklentilerimizi paylaştık. Net bir şey söyleyebilirim, yerli hocayla devam edeceksek Aykut hocayla devam edeceğiz. Ersun hocayla görüştüler falan nereden çıktı bilmiyorum. Yerli hocayla devam edersek başkası olmayacak. Kendisinden cumaya kadar süre istedim. Damien'ın çalışmaları biraz daha süre istiyor. Gelecekle ilgili her türlü opsiyonumuzu değerlendireceğiz. Kimsenin baskısı altında kalmadan, duygusallığa minimum yer vererek karar almaya çalışıyoruz. Yakın zamanda kararımızı paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar