Albayarak: Hepsinin kafasına demir yumruğumuz inecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, "Türkiye'ye tehdit oluşturan son terörist etkisiz hale getirilene kadar bu mücadelemiz devam edecek” dedi

Albayarak: Hepsinin kafasına demir yumruğumuz inecek
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
8 Şubat 2018 Perşembe 12:31

Hatay'da BOTAŞ Dörtyol terminali açılışında konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 'yerli, milli ve güçlü Türkiye' dedikçe birilerinin rahatsız olduğunu savunup özellikle son 5 yılda yaşanan tüm süreçlerin, Türkiye'nin ne kadar büyük bir saldırı altında olduğunu açıkça ortaya koyduğunu belirtti.

Albayrak şu açıklamaları yaptı:

"Son 5 yılda Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe, saldırıları atlattıkça daha büyük sınamalarla karşı karşıya geliyor. İşte dün bu milleti FETÖ'nün hain darbe girişimiyle durduramayanlar, bugün sınırlarının dibine kurmaya kalktıkları terör koridorlarıyla sınırlamaya, sözde korkutmaya çalışıyorlar. Tüm saldırıları Allah'ın izniyle bertaraf ettik, ediyoruz ve bu saldırıları, bundan sonraki saldırıları da Allah'ın izniyle bertaraf edeceğiz. Bugün bu girişimleri, bu tuzakları kuranları, bu tuzaklarını Allah'ın izniyle başlarına geçireceğiz. Israrla hep vurguladık, bugün bir kere daha altını ben çizmek istiyorum; Türkiye'ye tehdit oluşturan son terörist etkisiz hale getirilene kadar bu mücadelemiz devam edecek. Terörün kökü kazılana kadar, nerede olursa olsun sınırımızın kenarında, dibinde oluşturulmaya çalışılan bu koridorlarının hepsinin kafasına, demir yumruğumuz tepelerine inecek."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar