Akşener: Türkiye'nin kaybedecek 1 günü bile yok

İYİ Parti lideri Akşener, AK Parti'nin seçimi kaybetmesi durumunda izleyeceği yol haritası ile ilgili konuştu. Türkiye'nin seçimlerden sonra 1 gün bile kaybedecek vaktinin olmadığını söyleyen Akşener, hangi kararnamenin yayınlanacağı ve neyin değiştirileceğine yönelik tek tek hazırlık yapıldığını bildirdi.

Akşener: Türkiye'nin kaybedecek 1 günü bile yok
Son Güncelleme: 23 Nisan 2022 Cumartesi 15:22
23 Nisan 2022 Cumartesi 15:19

Yeniçağ yazarı Remzi Özdemir, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaptıkları iftardaki sohbetlerini köşesine taşıdı. Akşener, AK Parti'nin seçimi kaybetmesi durumunda izleyeceği yol haritasını da açıkladı.

"Seçimler yapıldı ve AKP kaybetti. Ertesi gün ne olacak?" sorusuna karşılık Akşener’in verdiği yanıttan iyi hazırlanıldığı çıkarımını yapan Özdemir, şunları aktardı:

"Ertesi güne yönelik ciddi çalışmalar var. Hangi kararnamenin yayınlanacağı ve neyin değiştirileceğine yönelik tek tek hazırlık yapılmış. Devlet Planlama Teşkilatı'nın yeniden kurulmasından tutun da acil yargı reformu ve ekonomik birçok tedbir için kararnamelere kadar planlananmış ve hazırlığı yapılmış. Akşener, Türkiye'nin seçimlerden sonra 1 gün bile kaybedecek vaktinin olmadığını söylüyor."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar