Akşener gitmesin diye kendilerini zincirlediler

Genel başkanlarının partiyi bırakmaması için İYİ Parti Esenyurt İlçe Başkanı, Arnavutköy İlçe Başkanı ve Avcılar İlçe Başkanı kendilerini Meral Akşener'in evine zincirledi.

Akşener gitmesin diye kendilerini zincirlediler
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
23 Temmuz 2018 Pazartesi 16:34

İYİ Parti olağanüstü kongre kararı almış ve Genel Başkan Meral Akşener de yeniden genel başkanlığa aday olmayacağını açıklamıştı.

Genel başkanlarının partiyi bırakmaması için İYİ Parti İstanbul ilçe teşkilatları, Akşener’in evinin önünde oturma eylemi başlattı.

Partililer, Akşener’in tekrar aday olması için çağrıda bulundu. İstanbul dışındaki teşkilatlarda görevli partililerin de İstanbul’a, Akşener’in evinin önünde toplanmak üzere yola çıktıkları öğrenildi.

KENDİLERİNİ ZİNCİRLEDİLER

Sözcü'den Fatma Vurgun'un haberine göre İYİ Parti Esenyurt İlçe Başkanı Bülent Ural, Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural ve Avcılar Teşkilat Başkanı Namık Şeker kendilerini Meral Akşener’in evine zincirledi.

Eylemlerine ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural “İYİ Parti sadece bir siyasi parti değildir. İYİ Parti Meral Akşener’in liderliğinde biraraya gelinen bir iyilik hareketir. Bu iyilik hareketinin de yegane lideri Meral Akşener’dir. Kendimizi buraya kilitledik. Kendisi bizzat gelip bu kilidi açacak” dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar