AK Parti'nin Kocaeli'nden milletvekili adayı olan 18 yaşındaki Elif Nur Bayram kimdir?

AK Parti'nin Kocaeli'nden aday olan 18 yaşındaki Elif Nur Bayram kimdir? sorusu milletvekili listelerinin yayımlanmasıyla gündeme geldi.

AK Parti'nin Kocaeli'nden milletvekili adayı olan 18 yaşındaki Elif Nur Bayram kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
21 Mayıs 2018 Pazartesi 16:49

AK Parti'de en genç milletvekili adayı, Kocaeli'den 11'inci sırada aday gösterilen 18 yaşındaki Elif Nur Bayram oldu. Peki Elif Nur Bayram kimdir, kaç yaşında, nereden aday oldu?

Elif Nur Bayram Kimdir?

Kocaeli Fen Lisesi son sınıf öğrencisi olan ve MOBESKO'da esnaf olan Adnan Bayram ile edebiyat öğretmeni Dilek Bayram'ın kızı olan 18 yaşındaki Elif Nur Bayram, ‘24 Haziran seçimlerinde ben de varım’ diyerek milletvekili aday adayı oldu.

Seçilme yaşının 18’e indirilmesinin milletvekili olma hayalinin ilk adımı olduğunu söyleyen Kartepeli Elif Nur Bayram, “Tıp okumak ardından da milletvekili olmayı istiyordum. Doktor olma hayalimden vazgeçmedim. Milletvekili olma hayalimi de daha erken çekebileceğimi düşünüyorum” dedi. Aday gösterilip seçilmesi halinde başta eğitim olmak üzere öncelikli olarak gençlerin sorunlarıyla ilgilenmek istediğini belirten 18 yaşındaki genç milletvekili aday adayı Elif Nur Bayram, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin önünü açmak için önemli ve güzel işlere imza atıyor. Yapılan güzel hizmetlerin bir paçası olmak istiyorum” açıklamasında bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar