AK Parti'nin İstanbul İl Başkanlığı'na Bayram Şenocak atandı

AK Parti'de Selim Temurci'den boşalan İstanbul İl Başkanlığı koltuğuna atanan isim belli oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bayram Şenocak'ın atandığını söyledi

AK Parti'nin İstanbul İl Başkanlığı'na Bayram Şenocak atandı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
9 Şubat 2018 Cuma 17:06

AK Parti'de Selim Temurci'den boşalan İstanbul İl Başkanlığı koltuğuna atanan isim belli oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bayram Şenocak'ın atandığını söyledi.

Ataş, "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişareler sonucunda İstanbul İl Başkanlığı'na Bayram Şenocak atanmıştır. İstanbul’umuza ve Partimize hayırlı olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.

Bayram Şenocak Kimdir?

1978 yılında Trabzon'un OF ilçesinde doğan Bayram ŞENOCAK, aynı yerde başladığı ilkokul eğitimine İstanbul'da devam ederek orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu.Çalışma hayatına başladığı 1996 yılından 2010 yılına kadar bir çok şirkette üst düzey yönetici olarak hizmetlerde bulundu. 2010 yılından bu yana da çalışma hayatında edindiği tecrübeleri yönetim kurulu üyesi olduğu kendi şirketlerinde devam ettirmektedir.

Ülkemizin güzide işadamı kuruluşlarından biri olan MÜSİAD'ın çeşitli birimlerinde çalışmalarda bulunan ve bir çok organizasyonun düzenleyicileri arasında yer alan ŞENOCAK, halen MÜSİAD üyesi işadamları arasında olup sektörel projelerden yurtdışı fuar organizasyonlarına, katıldığı eğitimlerden yurtiçi ve yurtdışı gezilerine kadar geniş bir birikim ve tecrübeye sahiptir.

Selim Temurci Kimdir?

1970 Rize Çayeli doğumlu olan Selim Temurci Boğaziçi Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Marmara Üniversitesi'nde ekonomi alanında Yüksek Lisans ve Doktora yapmış olan Selim Temurci çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevlerde bulunmuştur ve halen Köprü Grubu Derneği'nin de başkanlığını sürdürmektedir. Özel bir şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapan Selim Temurci, dış ticaret, finans ve pazarlama konusunda eğitimler vermektedir. İyi derecede İngilizce bilen Selim Temurci, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar