AK Parti Çanakkale İl Başkanı Karadağ istifa etti

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ görevinden istifa etti.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Karadağ istifa etti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
8 Mart 2018 Perşembe 15:57

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ istifa etti. Karadağ, kararını düzenlediği basın toplantısında duyurdu.

YEŞİM KARADAĞ KİMDİR: 1980 doğumlu, Çanakkale ‘nin Eceabat ilçesindendir. İlk ve orta öğreniminin ardından İstanbul Pertevniyal lisesini bitirmiştir. Lisans Eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde tamamlayıp, Yüksek lisans eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalında bitirmiştir.

Meslek hayatına Sabancı Holding bünyesinde başlamış, evlenip Memleketi Çanakkale’ ye dönmesi ile 1970 Yılından beri Çanakkale’de kurulu olan aile şirketlerinde yöneticilik yapmış, Aynı zamanda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Meslek Yüksek Okulu ‘nda Öğretim Elemanı Olarak İktisat, Girişimcilik Ticaret Matematiği Derslerine girmiştir.

Lise ve Üniversite yıllarında bir çok sivil toplum kuruluşunda aktif görevler almıştır.

2011 Yılında Güney Marmara Bölgesine hizmet veren Kendine ait bir yatırım danışmanlığı şirketi kurarak gerek özel sektöre gerek kamu kurum ve kuruluşlarına projeler hazırlayarak ve yatırım danışmanlığı yaparak özel sektör ve kurumların devletin hibe desteklerinden faydalanmalarını sağlamakta, ayrıca marka, patent, kalite belgelendirme sistemleri, tarımsal hibeler ve eğitimler konusunda danışmanlık hizmeti vermektedir.

Aktif Siyaset Hayatına Adalet ve Kalkınma Partisinde başlamış, Mahalle, Merkez İlçe ve İl Teşkilatlarında çeşitli görevler yürütmüştür.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar