için kaldı

3 Şubat Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!

3 Şubat Pazartesi 2020 günlük burç yorumları! Burçseverlerin merakla beklediği burç yorumlarını sizler için hazırladık. 3 Şubat Pazartesi 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

3 Şubat Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 3 Şubat 2020 Pazartesi 09:27
3 Şubat 2020 Pazartesi 09:22

3 Şubat Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!  Bugün aşk, iş, ekonomi ve sağlık konularında burçlarınızda nasıl gelişmeler var, neler tavsiye ediliyor? Günlük burç yorumlarınızı okumadan güne başlamak istemiyorsanız işte 3 Şubat Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!

3 Şubat Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!

3 Şubat Pazartesi 2020 Koç burcu yorumu

Sabah saatlerini sakin geçirebilir, günlük programını gözden geçirebilirsin. Ancak öğleden sonra tamamen farklı bir ruh haline bürünebilirsin.  Bilgi karmaşası ve ikilemlerin getirdiği sıkıntıları yaşayabilirsin. İletişim kanallarında tıkanmalar, telefonla ilgili sorunlar olabilir.

3 Şubat Pazartesi 2020 Boğa burcu yorumu

Sevgilinizle aranız oldukça iyi hatta buna iyi demek basit bile olabilir. İş yerinizde beklediğiniz bazı disiplinli davranışlar maalesef ki istediğiniz sonuçları vermeyecek ve bunun olumsuz sonucunu göreceksiniz. Başkaları için yapacağınız harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız sizin için önemli olan hayalleriniz ve bunun için birikim yapmalısınız. Bu aralar konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz yanlış anlaşılabilirsiniz.

3 Şubat Pazartesi 2020 İkizler burcu yorumu

Bugün sosyal konularda keyfiniz yerinde. Beklentiniz karşılık verdi. Şimdi gelecek beklentilerinizle ilgili konularda yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz. Öğle saatlerinde uğraştığınız konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Dikkatiniz size yeni yatırımlar sağlayacak.

3 Şubat Pazartesi 2020 Yengeç burcu yorumu

Özel hayatınızdaki sağlam yürüyüşünüz devam ediyor. Sevdikleriniz sizin sıcaklığınızla huzur içindeler. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın yoğunlaştığı bir gündesiniz. Aldığınız sorumluluklar sizi karar aşamasına getirebilir. Üstlerinizle iletişiminiz öne plana çıkabilir. Hedeflerinize ulaşmak için başkalarından daha fazla destek almak isteyebilirsiniz. Bugün inandığınız fikirleri savunmak için istek duyacağınız zamanlar var.

3 Şubat Pazartesi 2020 Aslan burcu yorumu

Güne toplantı ve görüşmelerle başlayabilir, son günlerin yoğun temposunda eksik bıraktığın işleri toparlayabilirsin. Günün ikinci yarısı telaş içinde olabilir, bir türlü istediğin gibi plan yapamayabilirsin. Yaptığın programın ertelenmesi ya da karmaşa yaşanması seni de ikilemde bırakabilir

3 Şubat Pazartesi 2020 Başak burcu yorumu

Aşk konusunda güvensizlik durumundan kurtulmuş gibi görünüyorsunuz ancak yine de tedbirli davranacaksınız ve bunun önemli dönütlerini alacaksınız. Aklınızda var olan bazı sorular var bunun cevabını yakın zamanda alacaksınız, ancak bu durum sizin için ne getirir bunun zaman gösterir. Sağlıklı yaşam konusunda pek hassas değilsiniz ancak bu durum sizin hayatınız için önem teşkil ediyor, daha sağlıklı yaşamaya özen göstermelisiniz.

3 Şubat Pazartesi 2020 Terazi burcu yorumu

Sabah saatlerinde bütçenle ilgili sorunlarını halledip, kendini biraz da olsa güvende hissedebilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde düşüncelerinden emin olamadığından kendini ifade edemeyebilirsin. Gelen haberler ya da edindiğin bilgiler seni tatmin etmeyebilir, neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlamakta zorlanabilirsin.

3 Şubat Pazartesi 2020 Akrep burcu yorumu

Bu aralar sevgilinizde aranızda olan soğukluk ne yapsanız geçecek gibi durmuyor ona yaptığınız her taktik bir şekilde sizi ondan uzaklaştırmaya neden oluyor. İşinizdeki başarınız sizin için yeterli değil başka işler yapmak hatta başka pozisyonlarda çalışmak istiyorsunuz. Bu aralar harcamalarınız da artış görülecek ve bu artış sizden kaynaklı olmayacak çevrenizdeki kişiler için yapacağınız giderler sizi uzun vadede zorlayacak.

3 Şubat Pazartesi 2020 Yay burcu yorumu

Aşk yaşantınızda bazı gelişmeler söz konusu sevgilinizle birlikte alacağınız kararlar sizi mutlu edecek ve nihayet bir sonuca ulaşacaksınız. Kendinizi bu aralar mutlu hissedeceğiniz anlara yaklaşıyorsunuz, zaman geçiyor ve siz onu çok iyi bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Sosyal çevrenizde hareketlenmeler söz konusu olabilir neyse ki siz, bu duruma alışıksınız ve bu durum sizin için bir problem teşkil etmiyor.

3 Şubat Pazartesi 2020 Oğlak burcu yorumu

Bugün keşfetme arzusuyla bir sürü şey öğrenmek isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak ve gelecek hayalleriniz için yeni hedefler koymak isteyebilirsiniz. Gün içinde uluslararası konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Uğraştığınız konularda ciddi kararlar almak isteyebilirsiniz. Bu sizi yeniden harekete geçirebilir.

3 Şubat Pazartesi 2020 Kova burcu yorumu

Günün ilk yarısında canın evden çıkmak istemeyebilir, biraz tembelliğe ihtiyaç duyabilirsin. Ancak öğleden sonra sevdiklerinle keyifli bir gün geçirmek için program yapabilirsin. Fakat eksik bilgilerle ve teyit etmeden yola çıkarsan bütün programın aksayabilir.

3 Şubat Pazartesi 2020 Balık burcu yorumu

Partnerinizle ilgili bazı konularda anlaşamıyor olabilirsiniz. Ancak yakın zamanda alacağınız bazı keskin kararlar bu ilişkiyi ya bitirecek ya da ileri düzeye götürecek. İş hayatınızda kendinizi baskı altında hissediyorsunuz hatta bu durum sizi hayli yoruyor bu aralar tekrar tatile çıkmalar söz konusu olabilir. Bu aralar kesinlikle tartışmalardan uzak durmalısınız aksi halde istemediğiniz bitişler söz konusu olabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar