için kaldı

28 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları!

28 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları! Burçseverlerin merakla beklediği 28 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumlarını sizler için derledik. İşte 28 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları!

28 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 28 Şubat 2020 Cuma 16:33
27 Şubat 2020 Perşembe 12:46

28 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 28 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumlarında. 28 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

28 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları!

28 Şubat Cuma 2020 Koç burcu yorumu

Duygusal düşüncelerinizden sıyrılarak artık biraz daha realist düşünmeniz gerekli. Duygusallığı ön planda koyarak mantıksallığı geri palana atmanız iş hayatınızda geri dönüşü olmayan hatalara yol açıyor. Atacağınız adımlarda mantığınızı da dinleyin. Partneriniz ona karşı ilginizin azaldığının hissediyor. Küçük sürprizler yaparak böyle bir şeyin olmadığının hissettirin.

28 Şubat Cuma 2020 Boğa burcu yorumu

Maddi konularda olduğu gibi, partnerinizle olan ilişkinizde de tedbirli adımlar atıyorsunuz, Bu durum partnerinizi zaman zaman geriyor. Hayatı biraz akışına bırakmak gerekli. Anı yaşayın… Gelecek daha gelmedi kaygısına bu derece düşmenin bir faydası yok…

28 Şubat Cuma 2020 İkizler burcu yorumu

İş hayatınızda çevrenizden gelen tepkiler nedeniyle kendinizi kıskaca alındığınızı hissediyorsunuz. İş yaşamınızda yaşadığınız sorunları aile yaşantınıza yansıtmamaya çalışın. İş yaşamınızdaki bu kötü gidişler geçici. Sakin olmaya çalışın ve duygularınızla değil mantığınızla hareket edin.

28 Şubat Cuma 2020 Yengeç burcu yorumu

Aşk hayatınızda geçmişte yaşadığınız sorunlar nedeniyle bu aralar yeni bir ilişkiye kapalı durumdasınız. Yeni bir başlangıç yapmayı düşünmüyorsunuz ama bu yalnızlık nereye kadar gidecek onu da kestiremiyorsunuz. Belki bugün değil ama bir gün karşınıza çıkacak kişi bu duygularınızı değiştirecek. İş halatınızda her şey yolunda arkadaşlarınıza yardım etmeniz onların nazarında sizi ayır bir yere koyuyor. Sağlığınıza dikkat edin. Zira ihmali ciddi şeyler doğurabilir.

28 Şubat Cuma 2020 Aslan burcu yorumu

Geleceğine dair köklü değişimler peşindesiniz ama şu an için imkanlarınız müsait değil. Farklı kazanç yolları geliştirerek bu düşüncelerinizin eyleme dönmesini erkene alabilirsiniz. Ailenizi bu aralar çok ihmal ettiniz. Onlarla vakit geçirmek size de iyi gelebilir.  

28 Şubat Cuma 2020 Başak burcu yorumu

Partnerinizle olan ilişkinizde birbirinize daha yakın olacağınız günler sizi bekliyor. Uzun zamandır beklediğiniz mutluluğu yaşayacaksınız. İş çevrenizde başarılarınızı kıskanan insanlar var. Dikkat etmelisiniz. Sizin düşmenizi bekliyorlar. Maddi konularda bu kadar esnek davranmayın. Daha sonra bu harcamalarınızı kontrol edemezsiniz.  

28 Şubat Cuma 2020 Terazi burcu yorumu

Partneriniz ile olan ilişkiniz rutin bir şekilde ilerlediği için zaman zaman sıkılan taraf oluyorsunuz. Bunu dile getirmeyi düşünüyorsunuz ama şu an için erken hareket etmek de istemiyorsunuz. Biraz zamana bırakın. Partneriniz bu durumu anlayın adım atacaktır. Maddi anlamada birikimleriniz var ve bini geleceğiniz için kullanmayı düşünüyorsunuz.

28 Şubat Cuma 2020 Akrep burcu yorumu

Yaptığınız hataların geri dönüşü yok tabii. Herkesin size küçümser bakışından bıktınız. Bir an önce yeni bir iş bulup gitmeyi istiyorsunuz. Gideceğiniz yerde beyaz bir sayfa açma isteğiniz var. Ama sanki kader olduğunuz yerde kalıp sizi utandırmak ister gibi davranıyor. Zamana bırakmak en iyisi gibi… İşte bazı hataların telafisi olmuyor. Yapacağınız işlerde duygusallıktan çok mantığınızla hareket etmeyi yaşadığınız son olay öğretti size. Belki de hayatınızda hiç bu kadar küçük düşmemiştiniz. Her işte bir hayır var diyerek yolunuza gitmelisiniz. Unutmayın duygusallığınızı zaman zaman mantığınızı her zaman kullanın.

28 Şubat Cuma 2020 Yay burcu yorumu

Partneriniz ilişinizde ona fazla ilgi göstermediğinizi düşünüyor. Ve bu durumdan şüpheleniyor. Aşk hayatınızı biraz hareketlendirin. Ona küçük de olsa hediyeler alın. Maddi konularda planlı harcamalarınız size her zaman kazandırıyor. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

28 Şubat Cuma 2020 Oğlak burcu yorumu

Partneriniz size monoton giden ilişkinizi canlandırmak için küçük sürprizler hazırlıyor. Sizin olmasını istediğiniz bir şeyi yapmak için kolları sıvadı. Çevrenizde bulunan insanlarla maddi tartışmalara girmek size zarar veriyor. Bunun farkındasınız, bu tür tartışmalara girmemeyi çalışın. Bu durum sizin modunuzun düşmesine neden oluyor.

28 Şubat Cuma 2020 Kova burcu yorumu

Bulunduğunuz iş çevresinden sıkıldınız size karşı yapılan haksızlığa artık tahammül edemez hale geldiniz. Yeni bir iş arayışı içindesiniz. Bu riski göze almak size olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Biraz zamana bırakın. Bakalım hayat size ne gösterecek. Harcamalarınızı planlı yapın.

28 Şubat Cuma 2020 Balık burcu yorumu

Partnerinize karşı biraz soğumuş gibisiniz, Eski heyecanın kalmadığını düşünüyorsunuz. Bunun için partnerinize biraz zaman verin. İpleri hemen koparmayın. Sakin ve sabırlı olmak size kazandıracaktır. İş hayatınızda yoğunluk söz konusu ama bu temponun altından kalkacak enerjiye sahipsiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar