29 Şubat 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

29 Şubat 2020 Cumartesi günlük burç yorumları! Aşk hayatınızda neler olacak, iş hayatınızdaki değişimler ne? Burcunu okumadan günü başlayanlar için hazırladığımız 29 Şubat 2020 Cumartesi günlük burç yorumları sizlerle… İşte 29 Şubat 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

29 Şubat 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 28 Şubat 2020 Cuma 16:26
27 Şubat 2020 Perşembe 16:34

29 Şubat 2020 Cumartesi günlük burç yorumları! Burçseverler günlük burç yorumlarını merak ediyor. Aşk ve iş hayatınızda sizi neler bekliyor? Bugün yaşantınızda neler değişecek? Hazırladığımız 29 Şubat Cumartesi günlük burç yorumları sizlerle…

29 Şubat 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

29 Şubat 2020 Cumartesi Koç burcu yorumu

İlişkinizi bitirdikten sonra kendinizi toplamanız zaman alıyor. Hani derler ya ‘ayrılık da sevdaya dahil’ diye bu aralar onu yaşıyorsunuz, ama bu çok sürmeyecek gün geçtikçe yaralarınızı sarmayı öğrenecek ve düştüğünüz yerden kalmayı başaracaksınız. Unutulmayı göze alanı unutarak cezalandırın. İş hayatınızda her şey yolunda fakat özel yaşamınızdaki sıkıntı nedeniyle iş hayatına konsantre olamıyorsunuz. Nasıl geçen bilinmez ama bu da geçecek…

29 Şubat 2020 Cumartesi Boğa burcu yorumu

Bugün para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Maddi konularda sıkıntılarınız olmamasına rağmen farklı kazançlar kovalıyorsunuz. Gayretleniniz boşa çıkmayacak. Partneriz ile olan sorunlarınızda tek suçluyu onda aramayın. Sizde konuştuklarınıza dikkat etmelisiniz.

29 Şubat 2020 Cumartesi İkizler burcu yorumu

Bugün yeni eğitimler ya da yolculuklar planlayabilirsiniz. Bu sizin kafanızı dağıtmak için iyi gelecektir. Partnerinize karşı bu aralar sert davranıyorsunuz. Biraz daha yumuşamaya çalışın. Başka kişilere kızgınlığınızı ondan çıkarmayın. Bir yere kadar sabredecektir. Aksi halde ilişkiniz ‘dönülmez akşamın ufkundayım, vakit çok geç’ diyecektir. Bu konuda dikkatli olmalısınız. Partnerinizde bardak taşmak üzere…

29 Şubat 2020 Cumartesi Yengeç burcu yorumu

Ailenize vakit harcamıyorsunuz ve bu konuda çok şikayetçiler. Onlara da zaman ayırın. Akşam saatlerinde duygusallığınız artabilir. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi deneyin. Maddi konularda harcamalarınıza dikkat ettiğiniz için bir sorun gözükmüyor. Bu şekilde devam etmeniz, size her zaman kazandıracaktır.

29 Şubat 2020 Cumartesi Aslan burcu yorumu

Bugün aşk sizin için ön plana geçebilir. Uzun süren yalnızlığınız artık son bulacak. Bugün birileriyle tanışabilirsiniz. Bu kişi sizin hayatınızda aktif rol alabilir. Bir hayli açılmışsınız, maddi konularda dikkat edin. Gerekirse harcamalarınızı planlı yapın. Hobilerinize zaman ayırmak sizi rahatlatacaktır.

29 Şubat 2020 Cumartesi Başak burcu yorumu

Çalışma hayatınızda size verilen sorumlulukların üstesinden gelebilecek kapasiteli sahipsiniz. Bunu başaracak ve iş çevrenizden takdir toplayacaksınız. Bu aralar karar almanız gereken konular var. İyi düşünün ve öyle karar verin. Atacağınız adımlar geleceğinizi şekillendirebilir.

29 Şubat 2020 Cumartesi Terazi burcu yorumu

Kafanızdaki düşünceler sizi heyecanlandırıyor ama hayatta karar alırken iyi düşünmek gerekli. Yeni başlangıçlar olabilir. Duygusallığınız ağır basacak ama siz mantığınız devre dışı bırakmayın. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda daha fazla farkındalık kazanacağınız zamanlar var. İş hayatınızda destek alabileceksiniz.

 29 Şubat 2020 Cumartesi Akrep burcu yorumu

Şuana kadar karşı karşıya kaldığınız sorunlara ilişkin atmış olduğunuz tohumların olumlu bir şekilde seyrettiği bir döneme giriş yapmaya başladınız. Başarılı olma hissiyatını deneyimleme ve insanlarla birlikte bu ilerlemeyi ve gelişmeyi kutlama zamanı geldi de çattı bile.

29 Şubat 2020 Cumartesi Yay burcu yorumu

Duygusal olarak attığınız adımların ilk meyvelerini görmeye başladınız. Bu sirkülasyonu aşk hayatınızda da gösterebilirsiniz. Bu aralar karşınıza çıkacak birileri sizi değiştirebilir. Mutluluğun kapınızı çalması an meselesi. Sağlığınıza bu aralar dikkat edin.

 29 Şubat 2020 Cumartesi Oğlak burcu yorumu

Partneriniz ile aranızda sorunular onun ilgisizliği yüzünden çıkıyor ve siz bu durumu onu kırmadan anlatmaya çalışıyorsunuz. Belki de biraz zamana bırakmak gerekli. İş hayatınızda çalışma ortamını değiştirmenizle yoğunluğunuz azaldı. Aileniz sizi her zaman destekliyor.

29 Şubat 2020 Cumartesi Kova burcu yorumu

Partnerinize karşı her zaman ısrarcı davranmamanız sağlıklı bir ilişki kurduğunuzu gösteriyor. Bu durum onda bir hayli olumlu etki bırakıyor. Maddi konularda harcamalarınızda bu aralar bir hayli açıldınız. Harcamalarınızı planlı yapın.

29 Şubat 2020 Cumartesi Balık burcu yorumu

İlişkinizde bazen emrivaki davranmanız partnerinizi rahatsız ediyor. Bu duruma dikkat etmelisiniz. Partneriniz dile getirmese de bunu size davranışlarıyla anlatmaya çalışıyor. Bu durumu düzeltmek sizin elinizde. Maddi konularda harcamalarınızı azaltmadığınız takdirde ilerde sıkıntıya girebilirsiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar