25 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları!

25 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları! Burçlarının günlük yorumlarını merak edenler 25 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumlarını araştırıyor. 25 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları haberimizde…

25 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 24 Mart 2020 Salı 12:02
24 Mart 2020 Salı 11:57

25 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları! Aşk hayatınız nasıl, iş hayatınızda sizlere neler bekliyor? 25 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın. İşte 25 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları!

25 Mart 2020 Çarşamba burç yorumları!

25 Mart Çarşamba 2020 Koç burcu yorumu

Bugün şanslı bir gündesiniz. Yaptığınız işlerde başarılı olma ihtimaliniz yüksek. Aşk hayatında kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Aile bireyleri ile geçmişten gelen sorunlar nedeniyle iletişimi koparmaya çalışıyorsunuz. Fakat onlar sizin aileniz her ne kadar soğuk davransanız da bağlarınızı koparmayın. Biraz sabırlı olun, her şey zamanla düzelecektir.

25 Mart Çarşamba 2020 Boğa burcu yorumu

Parasal konularda yaşadığınız bazı sorunlar artık geride kalıyor. İş hayatınızdaki çabalarınız meyvesini vermeye başlıyor. Aşk hayatınızda partneriniz ile olan ilişkinize üçüncü tarafları karıştırmayın. Herkes ilişkinizin iyiliği için konuşmayabilir.

25 Mart Çarşamba 2020 İkizler burcu yorumu

Eski günlerin sizde bıraktığı izler öyle derin ve acımasız ki hayata tutunmakta bugün zorlanabilirsiniz. Bilinç altınızı doğru yönlendirmeli ve bu sürecin etkisi altında kalmadan kendinize gelmelisiniz. Duygusal kırgınlığınız aşka olan inancınızın önüne geçmesin. Bugün kendinizi kapalı kapılar ardına hapsetmeyin. Doğa ile temas içine bulunun. Üzerinizdeki negatif enerjiyi doğaya salmak için çıplak ayak ile toprağa temas edin.

25 Mart Çarşamba 2020 Yengeç burcu yorumu

Partnerinizden gelecek güzel bir jestle oldukça mutlu olabilirsiniz. İlişkinizin güçleneceği birbirinize olan sevginin yoğunlaşarak artacağı özel bir süreç başlıyor. Bugün işinizde planlama yapmak için iyi bir gün. Yeni projeler için hazırlıklı olmanız sizi farklı kılacaktır. Ödemeler konusunda sıkıntılar giderek azalıyor.

25 Mart Çarşamba 2020 Aslan burcu yorumu

Aile ile olan ilişkilerin ön planda olacak. İçinde bulunduğunuz olumsuz koşullar sizi fazlasıyla duygusal biri haline getirebilir. Böyle olduğu zaman ancak ailenizin yanında duyduğunuz huzur sizi kendinize getirebiliyor. Onlarla birlikte olduğunuzda güven duygusunu içinizde hissediyorsunuz. İşle ilgili vereceğiniz kararların doğru olup olmayacağı konusundaki endişelerinizden kaynaklı, ilerleme konusunda sıkıntı çekiyorsunuz.

25 Mart Çarşamba 2020 Başak burcu yorumu

Her ne kadar özgüveniniz yerinde olsa da okumak size zulüm gibi geliyor. Oysa eksik bilgilerinizi öğrenmek zorundasınız. Eski ilişkilerinizle ilgili pürüzleri artık kafanızdan silmelisiniz. Vaktinizi boşa harcamayın. Günlük rutin işleriniz sizi de rahatsız ediyor. Rahatlamak amacı ile sosyal aktivitelere öncelik verin.

 

25 Mart Çarşamba 2020 Terazi burcu yorumu

Çarşamba günü zihniniz ne kadar berrak olsa’da düşünceleriniz karanlık bir yönde hareket edecek. Aydın düşünceleriniz bir mum ışığı kadar hassas. Bir takım değişim planları içerisindesiniz fakat sonrasında yaşayacağınız pişmanlıklar konusunda kaygılarınız var. Hayatınızda yapacağınız köklü değişimlerin elbet bir takım sancıları olacak fakat bu durum büyüteceğiniz kadar sıkıntılı geçmeyecek sizin için.

25 Mart Çarşamba 2020 Akrep burcu yorumu

Nihayet aşk hayatınızda ki kara bulutlar yerini pırıl pırıl aşkın enerjisine bırakıyor. Yeni başlangıçlar her an kapınızı çalabilir ya da ilişkiniz yeni bir hal alabilir. İşinizde bugün yaşayacağınız tartışma sizi çok üzebilir ancak akılcı yaklaşımlarınızda ortamın havasını değiştirmeniz sizin eseriniz olabilir. Yeni yatırımlar için bilene danışmanızda fayda var.

25 Mart Çarşamba 2020 Yay burcu yorumu

İşinizle ilgili kararlarınızı almadan önce etraflıca düşünerek hareket etmelisiniz. Yakın çevrenizde bulunan kişilerin söylediklerini dikkate almanızda fayda var. Özel yaşamınızda ise partneriniz kalbinizi kırabilir siz de kendinizi haklı görerek ona karşı baskı kuran bir tavır sergileyebilirsiniz. Mutluluk için karşılıklı anlayış ve sevgi şarttır bunu aklınızdan çıkarmayın.

25 Mart Çarşamba 2020 Oğlak burcu yorumu

Bugün oğlak burcu insanlarında gözle görülür bir değişiklik ve patlama derecesinde bir enerji akımı söz konusu. Gün içinde yerinizde duramayacak boyutlara kadar ulaşan enerjinizi bastırmak için hayatınızda yeni arayışlar peşinde olabilirsiniz. Sevgiliniz veya eşinizle baş başa vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

 25 Mart Çarşamba 2020 Kova burcu yorumu

Mesleğinizdeki konumunuzla ilgili kafanızı kurcalayan ne varsa bugün onları çözmek için kendinize zaman ayırın. Kendinizi insanların düşüncelerine göre şekillendirmiyorsunuz ancak insanlar üzerinde bıraktığınız etkiyi fazlasıyla önemsiyorsunuz. Rahat olun bıraktığınız etki çok olumlu, sizi bunun strese sokmasına izin vermeyin.

25 Mart Çarşamba 2020 Balık burcu yorumu

Gelişen olaylar mevcut olan sıkıntılı süreci hafifleterek daha sağlıklı ve yerinde kararlar alabilmenizi sağlayabilir. Parasal konularda olumlu gelişmeler var. Özel yaşamınız da ise karşı cinsin yoğun ilgisini görmezden geliyor, gelerek size olan duygularını ifade etmelerine müsaade etmiyorsunuz. Oysa bu yaşanabilecek mutluluğu elinizden tersiyle itmiş anlamına da geliyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar