için kaldı

15 Mart Pazar 2020 günlük burç yorumları!

15 Mart Pazar 2020 günlük burç yorumlarını okumadan günü başlayamıyorsanız 15 Mart Pazar 2020 günlük burç yorumlarını sizler için hazırladık.

15 Mart Pazar 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 14 Mart 2020 Cumartesi 15:46
14 Mart 2020 Cumartesi 14:54

Aşk hayatınızda neler var, iş hayatınızda sizi neler bekliyor? Günlük yaşantınızda yer edinen 15 Mart Pazar 2020 günlük burç yorumlarını sizler için hazırladık. Okumadan güne başlayamam diyorsanız işte 15 Mart Pazar 2020 günlük burç yorumları!

15 Mart Pazar 2020 günlük burç yorumları!

15 Mart Pazar 2020 Koç burcu yorumu

Sizi kıskanan, ilişkinizi çekemeyen insanlar uzakta değil hatta çok ama çok yakınınızda. İnsanlardan duyduğunuz sözlere itibar etmeyin. Partnerinizin kalbini bir başkası için sakın ama sakın kırmayın. Şüphe duyduğunuz konuları direk hayatınızdaki insanla istişare edin. Bugün istemeden’de olsa fevri çıkışlarınız dönüşü olmayacak kırgınlıklara neden olabilir. Sakin olduğunuzda işler dahada kolaylaşıyor. Yoğun bir çalışma hayatı sizi bekliyor, haftanın son tatil gününü iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Dışarıda yapılacak işlerinizi bu günden halletmelisiniz.

15 Mart Pazar 2020 Boğa burcu yorumu

Gezegensel enerjiler tuhaf karşılanacak daha doğrusu sizden beklenmeyen davranışlar sergilemenize neden olabilir. Şimdi çok ciddi olmanın olayları agresif bir tutumla ele almanın zamanı değildir. İşinizle ilgili konularda uzun sureli ilişkiler kurmayı düşünmeyin. Bir süre bekleyin ve bugün düşündüklerinizi yeniden değerlendirin.

15 Mart Pazar 2020 İkizler burcu yorumu

İş hayatınızla ilgili mantıklı olmayacak konulardan uzak durmalı ve duygusal davranmamalısınız. Bazen istediğiniz şeyler anında olmayabiliyor. Bugün özelinde ısrarcı davranmanız aşk hayatınıza zarar verebilir. Uzun süredir beklediğiniz bir haber bugün size gelebilir.

15 Mart Pazar 2020 Yengeç burcu yorumu

Bu hafta sonu içinizdeki rekabet duygusunu körükleyen gelişmeler sonucunda kendinizi hedef ve amaçlarınıza adayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren bir konu veya eğlenceye dair bir uğraşa dair ortak hareket etmeniz mümkün görünüyor. Akşam saatlerinde sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz.

15 Mart Pazar 2020 Aslan burcu yorumu

Her zamankinden karışık duyular ve düşünceler içindesiniz. Sizi çok iyi anlıyoruz fakat hayat hala devam ediyor. Yaşamış olduğunuz sıkıntıları büyüterek hayata küsmek yerine sevdiklerinizle birlikte nasıl daha mutlu olursunuz bunun arayışı içine girmeniz gerek. Çok mücadele ettiniz, bazı işlerini yoluna koysanız’da henüz kafanızda tamamlamanız gereken yarım kalan işler var. Bunları bugün için bir kenara bırakın. Partnerinize odaklanın ve sanki bugün yeniden doğmuş gibi hayatı, insanları sevmeye çalışın. Unutmayın doğadaki her şey bir enerjidir, neyi nasıl düşünürseniz her şey öyle gerçekleşecektir.

15 Mart Pazar 2020 Başak burcu yorumu

İkili ilişkilerinizde popülerliğinizin artacak tüm arkadaş ve özel ilişkinizde hoş sürprizler yaşayabilir ve ileriye dönük kararlar alabilirsiniz. Beraberliği olmayan Yengeç’ler aniden size karşı yoğun ilgi gösteren ve yakınlaşan insanlara karşı dikkatli davranın pişmanlık duyacağınız ve maddi anlamda zarar göreceğiniz birliktelikler söz konusu olabilir dikkatli davranın.

15 Mart Pazar 2020 Terazi burcu yorumu

İş hayatınızda çevrenizdekilere karşı çok kapalı davranıyorsunuz. Konulara yanlış yerden bakıyor ve kendinizi iyi bir şekilde ifade edemiyorsunuz. Sevindiğiniz anlarda daha enerjik ve yaratıcı bir kişi haline geliyorsunuz. Bugün güçlü duygulara ihtiyacınız olacak. Kontrolsüz harcamalardan uzak durun.

15 Mart Pazar 2020 Akrep burcu yorumu

Canınızı sıkan, gün ışığına çıkmasını istemediğiniz, kendinizden bile sakladığınız bazı konular var biliyoruz. Bunun korkusuyla yaşamak sizi yoruyor ve yıpratıyor, lütfen kendinize gelin. Sevdikleriniz ve yakın çevreniz sizlere her konuda yardımcı olmak için ellerinden ne gerekiyorsa yapıyor ve yapmaya hazır bekliyor, bazıları dışında. Size dost gözüken ama aslında sizi hiç çekemeyen, kıskanan insanlar var etrafınızda. Onları tespit etmeli ve hayatınızdan uzaklaştırmalısınız.

15 Mart Pazar 2020 Yay burcu yorumu

Hafta sonu güzel başladı ancak alacağınız bir haber sizi üzebilir. İçinde bulunduğunuz koşullar sizi olumsuz etkileyebilir. O nedenle bugünü sevdiklerinizin, ailenizin yanında geçirin. Partneriniz sizin için kaygılanıyor onunla duygularınızı paylaşın. İkinize de iyi gelecektir.

15 Mart Pazar 2020 Oğlak burcu yorumu

Bugün enerjiniz çok yüksek. Arkadaşlarınızla gideceğiniz yemekte sizi yeni sürprizler bekliyor. Herkes enerjinize hayran kalırken sizin hayranlığınız da karşılık bulacak. Bugün sizin gününüz duvarlarınızı yıkın ve yeni bir hayatın kapılarını aralayın. Ödemelerde dikkatsizliğiniz sorun olabilir, dikkat.

15 Mart Pazar 2020 Kova burcu yorumu

Çevrenizdeki insanların anlamsız yorumlarını duymanız canınızı sıkıyor. Ancak siz yine de aldırmamalısınız. Başarılarınız bazı insanları rahatsız edebilir. Başarılı olmanız ekonomik olarak da rahatlamanızı sağlayacak. Biraz daha sabredin güzel günlere çok az kaldı.

15 Mart Pazar 2020 Balık burcu yorumu

Bu hafta sonu ikilemler arasında yolculuk yapacaksınız adeta. İnandıklarınız, gerçekler ve olmasını istedikleriniz arasında kalacaksınız. Sabah kendinize zaman ayırın ve kısa yürüyüşler yapın. Bir karar almadan önce uzun uzun düşünmenizde fayda var. Uykusuzluk artık sorun olmaya başladı, dikkat.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar