16 Mart Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!

16 Mart Pazartesi 2020 günlük burç yorumları! Burçseverlerin merakla beklediği burç yorumlarını sizler için hazırladık. 16 Mart Pazartesi 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

16 Mart Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 16 Mart 2020 Pazartesi 08:40
14 Mart 2020 Cumartesi 15:42

16 Mart Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!  Bugün aşk, iş, ekonomi ve sağlık konularında burçlarınızda nasıl gelişmeler var, neler tavsiye ediliyor? Günlük burç yorumlarınızı okumadan güne başlamak istemiyorsanız işte 16 Mart Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!

16 Mart Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!

16 Mart Pazartesi 2020 Koç burcu yorumu

İlişkileriniz hareketleniyor. Partneriniz ya da ortağınızla bu hafta yoğun iletişim içinde olabilirsiniz. Karşı tarafın bencil yaklaşımı sizi rahatsız edebilir. Bir süredir konuşulmayan konularda bu hafta konuşulmaya başlayacak. Hafta ortasından itibaren ilişkinizde yeni ve parlak bir dönem başlayabilir

16 Mart Pazartesi 2020 Boğa burcu yorumu

İletişim konusunda oldukça güçlüsünüz ve bugün de duygularınızı dile getirmekte zorlanmayacağınız bir gün olacak. Kalbinizden konuşup, kalplere hitap edeceksiniz. Evinizde kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Bugün evinizi güzelleştirmek için bir şeyler yapabilirsiniz. Belki biraz alışveriş veya evinizde bir takım tadilatlar söz konusu olabilir. Bugün kritik anlaşmalara imza atmamaya çalışın.

16 Mart Pazartesi 2020 İkizler burcu yorumu

Çalışmaktan bunaldığınız kafanızı dağıtmak istediğiniz bir hafta sizi bekliyor. Kendinize daha çok zaman ayırdığınız bir hafta olacak. Belirleyeceğiniz hedeflerde benmerkezci bir yol aramanız size iyi gelecektir. İçinizde biriktirdiğiniz öfke sizi sıkıntıya sokuyor. Bunu bir şekilde dışarıya atmanın kendiniz rahatlatmanın bir yolunu bulmalısınız. Bunu yaparken çevrenizi kırabilirsiniz, kullanacağınız sözcüklere dikkat etmelisiniz.

16 Mart Pazartesi 2020 Yengeç burcu yorumu

Boş vermişliğiniz size eksi katıyor partneriniz sizin için uğraşırken siz onun bu davranışları karşısında adeta kılınızı bile kıpırdatmıyorsunuz. Bu durum daha fazla devam edemez ve onun çabalarına karşılık vermelisiniz aksi halde bitişe doğru yaklaşabilirsiniz. İşinizle kendinizi fazlasıyla yoruyorsunuz bu durum kendinize bile zaman ayıramamanızı neden oluyor. Yatırım yapmak fikri aklınızdan çıkmıyor ancak bunun için biraz daha temkinli davranmalısınız.

16 Mart Pazartesi 2020 Aslan burcu yorumu

Zorluklarına rağmen bu dönem ciddi hayat tecrübeleri elde edeceksiniz. Ne öğrenirseniz kardır diyerek, bugün sizi ne kadar zorlarsa siz de bir o kadar hayatı zorlamalı, ayağa kalkıp savaşmalısınız. Bugün ektikleriniz gelecekte biçtikleriniz olacaklar. Duygusal birikimleriniz sağlık sorunlarınıza sebep olabilir, rahatlamaya çalışın.

16 Mart Pazartesi 2020 Başak burcu yorumu

Gelirinizi artırmak ya da kriz yaratan borçlardan kurtulmak için çareler arayacak doğru analiz ederseniz çözüm de bulacaksınız. Her şey sanki üstünüze geliyor ve adeta boğuluyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak bu sadece sizin düşüncenizden kaynaklı.

16 Mart Pazartesi 2020 Terazi burcu yorumu

Son zamanlarda yaptığınız işi ilişkileri olumlu yönde ilerliyor ve bunun yararlarını göreceksiniz. Ödeme güçlüğü çektiğiniz borçlarınızı rahatlıkla ödeyecek zamanlara geliyorsunuz ve bundan sonrası için de maddi anlamada rahatlamalar söz konusu. Bazı kişilerin isteklerinin fazlalığı sizi yorabilir hayır demeyi bilmelisiniz.

16 Mart Pazartesi 2020 Akrep burcu yorumu

Kafanızdan bir türlü o düşünceleri ve sorunları atamıyorsunuz. Yöneticiniz veya müdürünüzler yeni diyaloglar kuracağınız bir hafta olacak. Karşıt görüşlerle karşılaşacaksınız kendinizi fikir ayrılıklarına karşı hazırlamalısınız. Hafta sonuna doğru terfi ya da bir ayrılık kararı alabilirsiniz. İş hayatınızdaki yeni tekliflere yeni arayışlara açık olmalısınız. Yerinizde saydığınız dönem geride kalıyor.

16 Mart Pazartesi 2020 Yay burcu yorumu

Çevrenizdeki insanlar iyi niyetinizi kullanmaya başlıyor ve bunları fark etmiyorsunuz. Kararsız davranışlarınız ve hareketlerinizden dolayı iş hayatınızda olumsuz gelişmeler yaşanacak. Aşk hayatınızda yaşadığınız ikileme artık son vermelisiniz. Bir kalbin sadece bir insana ihtiyacı olduğunu unutmamalısınız. Artık kararınızı veriniz yoksa yıllar su gibi akıp geçecek.

16 Mart Pazartesi 2020 Oğlak burcu yorumu

Bugün sizin için önemli kararların arifesi. İçinizdeki ışığa güvenin. Hayatın size sunduklarından yeterince almasını biliyorsunuz zaten. Başak burçları bugün maddi anlamda da çok şanslı olacaklar. Bugün sizin, az konuşun çok gülümseyin. Sanatsal faaliyetler için çok uygun bir gün.

16 Mart Pazartesi 2020 Kova burcu yorumu

Çevrenizle bağınız güçlenirken aklınıza gelenleri hemen bekletmeden uygulamak isteyeceksiniz. Fakat atacağınız adımlarda dikkatli olmanız gerekiyor çünkü bu dönem, geçiş için bir plan aşaması. Vereceğiniz kararları uygulamak için henüz erken. Bu hafta boyunca kendinizi doğru ifade ettiğinizi hissedeceksiniz. Hafta sonundan itibaren konuşmalarınızla çevrenizdekileri etkilediğiniz fark edeceksiniz.

16 Mart Pazartesi 2020 Balık burcu yorumu

Empati güzel şeydir ancak çok ince düşünüyorsunuz. Sanki bir sis bulutunun içerisinde yüzüyorsunuz bu ara. Önce partnerlik ilişkileri ile alakalı kafanızdaki soru işaretlerini çözmelisiniz. O zaman bu karışıklıklarınız bir nebze olsun geçecektir. Kendinizi rahatlıkla ve güzelce ifade edebileceğiniz bugünü iyi değerlendirmelisiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar