için kaldı

14 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları!

14 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları! Burçseverlerin merakla beklediği 14 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumlarını sizler için derledik. İşte 14 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları!

14 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 13 Şubat 2020 Perşembe 11:44
12 Şubat 2020 Çarşamba 11:24

14 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 14 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumlarında. 14 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

14 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları!

14 Şubat Cuma 2020 Koç burcu yorumu

14 Şubat özel bir gün partneriniz doğal olarak hediyeler bekliyor. İş yoğunluğu nedeniyle ihmal etmemeniz sizin için iyi olur. İyi bir gün geçireceksiniz. Partnerinizle akşam bir şeyler yapabilirsiniz.  Bekar Koçlar bu hafta sonu, gezip, tozmaya baksa iyi olur. Fakat sizin sevdiğiniz tarz yani uzun soluklu, kalıcı bir aşk bu ara ufukta pek gözükmüyor.

14 Şubat Cuma 2020 Boğa burcu yorumu

Bu aralar aklınız geçmişte yaşadığınız ilişkilerde. Geçmişi artık bırakın, yoksa yeni şeyleri görmez olursunuz. Bekar boğaların gözü kara 14 Şubat’ı yalnız geçirmek istemiyorlar. O gece dışarda eğlenmeniz size iyi gelebilir. İş stresiniz böylece atabilirsiniz.

14 Şubat Cuma 2020 İkizler burcu yorumu

İkizlerin şu sıralar kafaları aşk konusunda karışık, mutlu bir ilişkiniz var ise partnerinizle 14 Şubat’ı iyi geçirebilirsiniz. Fakat ilişkinizde sorunlar var ise o gün olmadık yerlerden kavga çıkarabilirsiniz. Sakin olun, partnerinize size değer verdiğini hissettirmesi için fırsat verin. İş yoğunluğunuz var ama üstesinden geleceksiniz.  Bekar olanlar için bugün beklemedikleri yerden sürprizler gelebilir.

14 Şubat Cuma 2020 Yengeç burcu yorumu

14 Şubat’ta partneriniz için göndereceğiniz her çiçekten onun için yaptığınız yemek rezervasyonuna kadar her şeyi tekrar takrar kontrol edin. İlişkinizde çıkan sorunları bu vesileyle düzeltebilirsiniz. Maddi konularda bu sıralar bir hayli açıldınız harcamalarınıza artık dikkat etmelisiniz.

14 Şubat Cuma 2020 Aslan burcu yorumu

Maddi konularda sıkıntılar yaşadığınız yetmezmiş gibi bir de 14 Şubat çıktı karşınıza. Hayliyle partneriniz sizden hediye bekliyor. Önemli olan büyük bir şey almanız değil, sizden öyle lüks şeyler de beklemiyor zaten. Küçük ama ona değerli olacağını hissettiren hediyeler alabilirsiniz. İş yoğunluğunuz hakkında çevrenizden destek alacaksınız ve bu sizi biraz hafifletecek.

14 Şubat Cuma 2020 Başak burcu yorumu

İş yerinizde oldukça fazla olan iş yükünüz nedeniyle 14 Şubat’ta partnerinizi ihmal etmeyin. Evinizde de olsa ona yapacağınız yemeklerle bugünün özel bir gün olduğunu ona hissettirebilirsiniz. Başaklar için, sosyalleşmek, kalabalık bir yerlere gitmek pek uygun gözükmüyor. Bekar Başaklar için ise o gün sürprizler olabilir.

14 Şubat Cuma 2020 Terazi burcu yorumu

Özel bir gün olan 14 Şubat’ta beklentilerinizi yüksek tutmayın, partnerinizin maddi durum içinde boğuştuğu için, pahalı hediyeler alamayacak. Hevesinize kapılıp ona kırıcı davranmayın. Bugün küçük olan hediyeler yarın büyük olarak geri dönebilir. Yalnız olanlar ilişkiye girmekten korktuğu için bu sene 14 Şubat’ı da yalnız geçirebilir.

14 Şubat Cuma 2020 Akrep burcu yorumu

Bugünün en şanssız burcu Akrep! Ama üzülmeyin, yeni yılın daha başlarındayız. İlişkisi olan  Akrepler, yanlış anlaşılmalar yaşayabilir, en basitinden aldığınız hediye beğenilmeyebilir. Bu ara ayrılık rüzgarları bu burçta çok esiyor, aman siz de ona teslim olmayın. Bekar Akrepler ise, o gün her şeyi iki kez düşünsünler. Biri ile tanıştıklarında yaptıkları en basit hareketleri bile, sorun çıkartabilir.

14 Şubat Cuma 2020 Yay burcu yorumu

Uzun zamandır yaşadığınız finansal problemleriniz varken bir de üstüne 14 Şubat eklendi. Partnerinize küçük bir hediye de almak istemiyorsunuz ama şartlar da büyük hediyeler almaya imkan vermiyor. Önemli olan onu düşünmeniz. O aldığınız hediyenin büyüklüğünden çok, onu düşünmenizle ilgilenecektir. Korkmayın adım atın, küçük de olsa bu kadar yükün arasında onu düşündüğünüzü hissettirin.  

14 Şubat Cuma 2020 Oğlak burcu yorumu

14 Şubat’ta etrafınızdaki çember daralıyor. Sevgilinizle bir arada olmak istiyorsunuz ama bekar arkadaş çevreniz de sizinle vakit geçirmek istiyor. Bu daralma sizi çok arafta bırakıyor. Arkadaşlarınıza duruma güzelce anlatıp partnerinizle vakit geçirebilirsiniz. Bekar oğlaklar ise bugünü çapkınlık yaparak geçirecek. Belki bugün ileriye dönük bir ilişkiye de başlayabilirler.

14 Şubat Cuma 2020 Kova burcu yorumu

Bu gün 14 Şubat ve evli kovalar için sürprizlerle geçecek. Partneriniz her şeyi düşünmüş durumda. Sakin ve güzel bir gün sizi bekliyor. İş yorgunluğunuzu bu sürprizlerle atacaksınız. Bekar oğlaklar için yeni bir tanışma gözükmüyor. Uzun süredir yalnız kaldıkları için galiba alışmış durumdalar.

14 Şubat Cuma 2020 Balık burcu yorumu

Balıkların ilişkileri şu sıralar güzel geçtiği için 14 Şubat’ı iyi geçirecekler. Partneriniz size sizin düşündüğünüzden daha çok değer veriyor. Fakat çevresel nedenlerden dolayı biraz fazla kıskanıyorsunuz, belli etmese de o bu durumdan boğuluyor. Bu kadar abartacak şekilde kıskanmanız yersiz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bu aralar bir hayli ihmal ettiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar