15 Şubat 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

15 Şubat 2020 Cumartesi günlük burç yorumları! Aşk hayatınızda neler olacak, iş hayatınızdaki değişimler ne? Burcunu okumadan günü başlayanlar için hazırladığımız 8 Şubat 2020 Cumartesi günlük burç yorumları sizlerle… İşte 15 Şubat 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

15 Şubat 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 14 Şubat 2020 Cuma 14:40
13 Şubat 2020 Perşembe 11:37

15 Şubat 2020 Cumartesi günlük burç yorumları! Burçseverler günlük burç yorumlarını merak ediyor. Aşk ve iş hayatınızda sizi neler bekliyor? Bugün yaşantınızda neler değişecek? Hazırladığımız 15 Şubat Cumartesi günlük burç yorumları sizlerle…

15 Şubat 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

15 Şubat 2020 Cumartesi Koç burcu yorumu

Ailenizle aranızda maddi sorunlar nedeniyle tartışmalar yaşanabilir.  Sakin olun, kırıcı davranmamaya çalışın. Bu konular uzun zamandır bekliyordu. Aile fertlerini üzmeden konuşarak çözüm bulabilirsiniz. İş yaşamınızdaki durgunluk geçiyor bu aralar sizi yoğunluk bekliyor.  

15 Şubat 2020 Cumartesi Boğa burcu yorumu

İşinizle ilgili yeni gelişmeler söz konusu. Takip ederek daha olumlu sonuçlar emde edebilirsiniz. Sabırlı davranmanız sizi zafere ulaştıracaktır. Partneriniz her zaman yanınızda ve size çok güveniyor. Sağlığınıza dikkat etmediğiniz için bazı sağlık sorunları tetik gösterebilir. Dikkat etmelisiniz.

15 Şubat 2020 Cumartesi İkizler burcu yorumu

Mantığınız çok güçle ve her şeyi çok çabuk çözdüğünüz için kimseyi işinize karıştırmıyorsunuz. Partnerinize bazen size uyum sağlayamadığı için ona yersiz tepkiler gösteriyorsunuz. Biraz sabırlı davranmalısınız aksi takdirde bu tepkiler partnerinizin sizden uzaklaşmasına neden olabilir.

15 Şubat 2020 Cumartesi Yengeç burcu yorumu

Bugün alacağınız bir karar nedeniyle cananız biraz sıkılabilir. Sizin hayata baktığınız yerden herkes bakmıyor tabi. Ama sevdikleriniz sizin kararlarınızı titizlikle aldığınızı biliyor. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber bu aralar gelebilir. Bu neşeniniz yerine gelmesini sağlayacaktır. Yalnızlığınız bir süre daha sürebilir. Güven probleminiz var eski ilişkilerinizden kaynaklanıyor. Bunu aşmanız gerekli ölene kadar yalnız kalamazsınız.

15 Şubat 2020 Cumartesi Aslan burcu yorumu

İş hayatınızdaki şartlardan pek memnun değilsiniz. İş değiştirmek istiyorsunuz ama hayatınızı da riske atmak istemiyorsunuz. Bu konuda adım atmadan önce iyi düşünmelisiniz. Sevgilinize bu konuda danışmalısınız. Size doğru yolu bulmanızı sağlayacaktır.

15 Şubat 2020 Cumartesi Başak burcu yorumu

Sevgilinize gereksiz olarak çok baskı yapıyorsunuz. Kıskanmak iyidir bir ilişkide ama dozunu da ayarlamak gerekir. Aksi takdirde çok sıkarsanız zaman içinde sizden kurtulmanın yolunu arayacaktır.  Maddi konulara dikkat edin. Harcamalarınızın farkında değilsiniz ama bir hayli açılmışsınız.

15 Şubat 2020 Cumartesi Terazi burcu yorumu

İş hayatınızda yaptığınız çalışmalarla patronunuz tarafından ya da iş arkadaşlarınız tarafından takdir edilebilirsiniz. Partnerinizin bu konuda size verdiği desteği de unutmamalısınız. Ona küçük sürprizler yaparak teşekkür edebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat edin. İş yoğunluğu nedeniyle aksattınız. Kendinize zaman ayırın.

15 Şubat 2020 Cumartesi Akrep burcu yorumu

Sevgilinizle hararetli ve ciddi bir tartışma yaşayabilirsiniz. Bugün ikinizin de gergin olması buna sebep olabilir. Ama unutmamalısınız ki bir tarafın alttan alması ilişkinin huzuru ve mutluluğunu iyileştirmeye yetecektir. Bu aralar dikkatiniz çok dağınık, iş yerinde karar alırken iki kez düşünün.

15 Şubat 2020 Cumartesi Yay burcu yorumu

İş hayatınızda bir süredir terfi almak için uğraşıyorsunuz. Sabırlı olur ve planlı çalışırsanız istediğiniz zafere ulaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızda kıskançlıktan doğan küçük tartışmalar yer alıyor. Ama konuşarak üstesinden geliyorsunuz.

15 Şubat 2020 Cumartesi Oğlak burcu yorumu

Çevrenizle bu aralar eleştiriye tahammül edemediğiniz yüzünden tartışmalar çıkıyor. Biraz öz eleştiri yapmalısınız. Bu sizin küçük düşmenize değil tam aksine sizin kendinizi düzeltmenize yardım olacaktır. Maddi anlamda kendinizi toparladınız. Ama yine de harcamalarınıza dikkat ediniz.

15 Şubat 2020 Cumartesi Kova burcu yorumu

Bugünü biraz tatsız başlayabilirsiniz. Eskide kalmış bazı olayları hatırlayarak moralinizi bozmayın. Ne de olsa geçmiş geçmişte kaldı. Sürekli bunu önünüze getirerek modunuzu düşürmeyin. Yarının ne olacağı bilinmez. Anı yaşamak gibi bir söz vardır. Anı yaşayın biraz. Dertlerinize ve şartlarınıza fazla takılmayın. Dertler de sonuçta misafir, sağlığınız yerindeyse dertleriniz gelip geçecektir.

15 Şubat 2020 Cumartesi Balık burcu yorumu

Partnerinizle aranızdaki olumlu gelişmeler iş hayatınıza da yansıyor.  Özel hayatınızda rahat olmanız sizi işinize yoğunlaştırıyor. Olumlu bir gündesiniz maddi anlamda biraz açıldınız, farkındasınız ama kendinizi de tutamıyorsunuz. Çevrenizin ve partnerinizin bu konudaki uyarısını dikkate almalısınız.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar