Ara Güler: Hangi lider Erdoğan gibi ABD'ye kafa tuttu?

Gazeteci ve foto muhabiri Ara Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, "Çok cesur bir kere. Hangi lider Amerika'ya böyle kafa tuttu." açıklamasında bulundu.

Ara Güler: Hangi lider Erdoğan gibi ABD'ye kafa tuttu? - Sayfa 1

Gazeteci ve foto muhabiri Ara Güler, aynı mahallenin çocukları olduğunu söylediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, "Çok cesur bir kere. Hangi lider Amerika'ya böyle kafa tuttu" dedi.

1 5
 
Ara Güler: Hangi lider Erdoğan gibi ABD'ye kafa tuttu? - Sayfa 2

Sabah'tan Tuba Kalçık'a konuşan Güler, İstanbul büyükşehir belediyesi başkanlığı döneminden beri tanıdığını söylediği Erdoğan'ın fotoğraflarını çektiğini hatırlatarak, "Çok güzel bir evi var. Kütüphanesi de çok güzel. Beni çok güzel ağırladı evinde. Çok samimi bir şekilde karşıladı, kapıya kadar da uğurladı" diye konuştu.

2 5
 
Ara Güler: Hangi lider Erdoğan gibi ABD'ye kafa tuttu? - Sayfa 3

Erdoğan'ı lider olarak çok sevdiğini sözlerine ekleyen Güler şöyle devam etti: "Çok cesur bir kere. Hangi lider Amerika'ya böyle kafa tuttu, hangi lider Amerika'nın aleyhine tek cümle edebildi bugüne kadar Erdoğan'dan başka? Bugüne kadar gelen cumhurbaşkanları ne yaptı? Demirel'e mesela 'Morrison Süleyman' derlerdi. Şimdi öyle mi? Erdoğan dünyaya 'Biz varız' diyor, Amerika'nın politikalarına kafa tutuyor." dedi

3 5
 
Ara Güler: Hangi lider Erdoğan gibi ABD'ye kafa tuttu? - Sayfa 4

Güler, ABD politikalarıyla ilgili görüşlerini de paylaştı: "Savaş çıkarmaya çalışıyor. Savaş kendinden uzak memleketlerde olsun da nerede olursa olsun anlayışı içinde Amerika. Amerika için cephane satışı çok önemli. O yüzden sürekli harp çıkarıyor. Böyle yaptıkları için Allah onların belasını verecek zaten. Besledikleri terör örgütlerine karşı da Türkiye kendini korumak için şimdi Afrin'e operasyon yapıyor. Askerlerimiz çok kutsal bir görev yapıyor. Allah yardımcıları olsun." şeklinde konuştu.

4 5