Ziraat Bankası'nın ABD'nin New York eyaletindeki şubesi kapatıldı

Ziraat Bankası’nın New York şubesi kapandı. Ziraat Bankası New York şubesinde yaklaşık 6 aydır işlem yapılmadığı ortaya çıktı.

Ziraat Bankası'nın ABD'nin New York eyaletindeki şubesi kapatıldı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
12 Aralık 2017 Salı 16:03

Ziraat Bankası'nın ABD'nin New York eyaletinde bulunan şubesinin kapatıldığı duyuruldu. Türkiye’nin hem yurt içi hem de yurt dışında en yaygın şube ağına sahip bankası olan Ziraat Bankası’nın New York şubesinde haziran ayından bu yana hiçbir işlem yapılmadığı, 6 aydır işlem yapılmayan şubenin son olarak tamamen kapatıldığı bildirildi.

Evrensel'in haberine göre, bankanın New York şubesine ait internet sayfasında da şubenin kapalı olduğu yazıyor. Öte yandan, Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde yurt dışı temsilcilikler bölümünden New York Şubesi çıkarıldı.

Ziraat Bankası New York şubesi 1983’ten beri faaliyetteydi. Evrensel'in Dünya Executive’den aktardığı haberine göre, Ziraat Bankası New York şubesi 2014’te de FED’in soruşturma başlattığı haberleri ile gündeme gelmişti. Soruşturmanın Reza Zarrab bağlantılı olduğu iddia edilmiş ancak banka tarafından yapılan açıklamada olayın “teknolojik alt yapı ile ilgili” teknik bir sorundan kaynaklandığı ve kısa sürede çözüldüğü belirtilmişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar