için kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zam açıklaması... Asgari ücrete zam gelecek mi?

Kızılcahamam kampı açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışanların gelir düzeyini artıracak yeni çalışmalar yaptıklarını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zam açıklaması... Asgari ücrete zam gelecek mi?
Son Güncelleme: 4 Haziran 2022 Cumartesi 12:54
4 Haziran 2022 Cumartesi 12:32

Kızılcahamam kampı açılışında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ücretli çalışanlara ilişkin yeni düzenlemeler yaptıklarını duyurdu.

Erdoğan açıklamasında şu sözleri söyledi:

Değerli kardeşlerim, petrol fiyatlarının 2-3 kat arttığı bir dönemde, dünyada neyin nereye geldiğini takip ediyorsunuz. Ücretliler dahil herkesin gelirini artıracak düzenlemeler hazırlıyoruz.

ASGARİ ÜCRET BEKLENTİSİ

Dün açıklanan enflasyon verilerinin ardından Memur ve memur emeklisine Temmuz ayında yapılacak zamla birlikte asgari ücrete zam yapılması tekrar gündem oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü açıklaması, asgari ücretli vatandaşların zam beklentisini artırdı.

YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde basın mensuplarından gelen “Yıl ortasında asgari ücretle ilgili yeni bir gelişme, bir zam olur mu?” sorusuna verdiği yanıt asgari ücret zammı için yeşil ışık olarak nitelendirilmişti.

Erdoğan soruya “Yapılacak görüşmeler neticesinde de yıl ortasında böyle bir değerlendirme gerektiğinde biz kesinlikle vatandaşımızdan, hele hele işçimizden böyle bir şeyi esirgemeyiz. Veren el alan elden hayırlıdır.” yanıtını vermişti

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Ahmet En beğenilen yorum
Veren el de alan el de aynı