Aydın Doğan, Demirören'in çekini tahsil edebildi mi?

CHP'li Barış Yarkadaş, Aydın Doğan'ın, Doğan Medya'nın satışından aldığı çeki, Demirören Grubu ve Ziraat Bankası'nda para olmadığı için tahsil edemediğini iddia etmişti. Doğan Holding'den konuyla ilgili olarak açıklama gecikmedi.

Aydın Doğan, Demirören'in çekini tahsil edebildi mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
18 Haziran 2018 Pazartesi 16:23

CHP'li Barış Yarkadaş, bir TV programında, Doğan Holding ile alakalı olarak dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Yarkadaş, Aydın Doğan'ın, Doğan Holding'in satışından aldığı çeki, Demirören Grubu ve Ziraat Bankası'nda para olmadığı gerekçesiyle tahsil edemediğini söylemişti.

Yarkadaş, "Aydın Doğan’a, 890 milyon dolar çek verdiler. Şimdi herkes bilir ki, çek verildiğinde, çekin sahibi gider onu bankadan, bir tarih verilir ama, gider istediği gün tahsil eder. Aydın Doğan, şu anda 890 milyon dolarlık çekini tahsil edemiyor. Çünkü Ziraat Bankası diyor ki, ‘ben de böyle bir para yok, Demirören Grubu’nda da böyle bir para yok, onlar bana parayı yatırınca ben de sana vereceğim’” demişti.

Doğan Holding, bu konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Doğan Holding, medya satışı ile ilgili paranın tahsil edilemediği yönündeki iddianın tamamıyla asılsız olduğunu belirtti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar