8 Temmuz 2021 günlük burç yorumları!

8 Temmuz 2021 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 8 Temmuz 2080 günlük burç yorumlarında. 8 Temmuz 2021 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde...

Son Güncelleme: 7 Temmuz 2021 Çarşamba 17:11
7 Temmuz 2021 Çarşamba 16:20

8 Temmuz 2021 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 8 Temmuz 2021 günlük burç yorumlarında. 8 Temmuz 2021 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde...

8 Temmuz 2021 günlük burç yorumları!

8 Temmuz 2021 Koç burcu yorumu

Haftaya Merkür’ün retro enerjisiyle başlıyorsun. Aşk ve sevgiye bakış açında bir farkındalık gelişebilir, romantik ilişkilerinde bir karara varma sürecine girebilir, bitmiş bir ilişkine tekrar yeşil ışık yakabilirsin. İletişiminle ilgili ufak tefek konular gereğinden fazla büyüyebilir, hayatındaki dengeleri korumakta zorlanabilirsin.

8 Temmuz 2021 Boğa burcu yorumu

Kariyerinizde daha başarılı olmak ve daha hızlı yol kat etmek için veriminizi artırmak istiyorsunuz boğalar. Bunun için de bugün çalışma alanınızda değişiklikler yapacak, kendinize çok daha güzel bir çalışma ortamı yaratacaksınız. Evinden çalışan boğalar bu değişiklikleri evlerinde uygulayacak ve çok güzel sonuçlar alacaklar.

8 Temmuz 2021 İkizler burcu yorumu

Tutkularınızın geçici olmasından dolayı odaklanma problemi yaşayabilirsiniz. Duygularınızda yenilenme söz konusu olacak. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle farklı organizasyon çalışmalarına gireceksiniz.

8 Temmuz 2021 Yengeç burcu yorumu

Bu aralar kendinizi yenilik arayışı içinde bulabilirsiniz. Hatta ara sıra kendinize ben ne yapıyorum dediğiniz bile oluyordur. Bunu herkes yapıyor ve düşünmek sizin temkinli kararlar almanızı sağlar. Para konulu birtakım görüşmelerde olası gerginlikler, size çok haklı alınganlıklar yaşatabilir. Savrukluğunuzu hiç olmazsa belli dönemlerde dizginleyebilmelisiniz.

8 Temmuz 2021 Aslan burcu yorumu 

Seçimlerini sakin bir şekilde değerlendirmen gereken günlerdesin. Burcunda geri harekete başlayan Merkür, ilişkilerde yaptığın hataları fark etmene yardımcı olurken, karşındakilerden gördüğün fayda ya da zararı anlaman için tekrar değerlendirme yapmaya yöneltebilir.  Kendini ve dış görünüşünü ilgilendiren alanlarda radikal kararlar almamalısın.

8 Temmuz 2021 Başak burcu yorumu

Gün ortasında finansal konular seni oldukça meşgul edebilir. Merkür retrosu, zihninin geçmişteki olaylara takılabileceğini, kendini ifade etmekte zorlanabileceğini ve kontrol dışı gelişmelerle karşılaşabileceğini işaret etmekte. Sağlığına ayrıca önem vermen gerekirken, geçmiş dönemdeki eylemlerinin karmik etkileri duygusal olarak seni zorlayabilir.

8 Temmuz 2021 Terazi burcu yorumu

Sıkıntıya girdiğiniz ve bir türlü çözüme kavuşturamadığınız adeta kör düğüme dönüşmüş konuların birer birer açıldığını ve her çözümün başka bir çözümü tetiklediğini göreceksiniz bugün teraziler. O kadar hızlı ve güzel bir şekilde sorunlar ortadan kalkmaya başlayacak ki, siz aklınızda planladığınız fakat başka zaman ötelediğiniz işlerinizi çok önceye çekme ve gerçekleştirme fırsatı yakalayacaksınız.

8 Temmuz 2021 Akrep burcu yorumu

Aşk yaşantınızla ilgili atağa kalkabilirsiniz. Partnerinizin sizden beklediği aksiyonu ona verebilirsiniz. Bugün, kişisel zevklerinizin ön plana çıkmasıyla, onunla birlikte ortak enerjilerinizi birleştirebilirsiniz.

8 Temmuz 2021 Yay burcu yorumu

Olumlu veya olumsuz beklediğin haberleri almanla birlikte bir seçim sürecine girmen mümkün. Geri harekete dönen Merkür, sözlerine dikkat etmeni, yollarda, trafikte temkini elden bırakmamanı, öfkeni yanlış zamanda dile getirmemeni vurgulamakta.  Geçmişte attığın bir imza ya da anlaşmazlığın çözümünü bulmak için fırsat yakalayabilirsin.

8 Temmuz 2021 Oğlak burcu yorumu

Eve, aileye ve işe odaklı geçen gergin birkaç günün ardından artık keyiflere yönelme ihtiyacındasın. Geri harekete dönen Merkür, finansal konulara vurgu yaparak, alacağın kararlar üzerinde etkili olacak. Ekonomik koşullarını verimli şekilde organize etmen, alacak verecek dengeni ayarlaman gerekebilir. Ufak tefek bir operasyon geçirme olasılığın var. 

8 Temmuz 2021 Kova burcu yorumu

Hayatınızdaki dengeleri yerine oturtmak için bugün adeta kendinize söz vereceksiniz kovalar. Özellikle iş ve özel hayatınız arasındaki bozulan dengenin kariyerinize ve özel hayatınıza verdiği zarar sizi bu kararı almaya itmiş olabilir. Dengeyi bulmak ve daha istikrarlı davranabilmek için çaba sarf edecek gerekirse partnerinizden de destek alacaksınız.

8 Temmuz 2021 Balık burcu yorumu

Bugün akademik konular gündeminizi meşgul edebilir. Düzenlediğiniz eğitimlerde daha fazla etkin rol alabilirsiniz. Duygusal konularda aradığınız desteği bulacağınız bir gündesiniz. Bazı konuları derinlemesine incelemek isteyebilirsiniz. Finansal konularda genişleme olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar