Mücahit Avcı kimdir, Twitter, Instagramı ne, neden TT oldu?

Mücahit Avcı kimdir, Twitter, Instagramı ne, neden TT oldu? Sorusu araştırılmaya başlandı. Peki, Mücahit Avcı kimdir, Twitter, Instagramı ne, neden TT oldu? İşte detaylar…

Mücahit Avcı kimdir, Twitter, Instagramı ne, neden TT oldu?
Son Güncelleme: 21 Ekim 2020 Çarşamba 16:26
21 Ekim 2020 Çarşamba 16:22

Mücahit Avcı kimdir, Twitter, Instagramı ne, neden TT oldu? Sosyal paylaşım platformu Twitter’da CHP’li Mücahit Avcı yaptığı paylaşım nedeniyle gündem oldu. Mücahit Avcı kimdir, Twitter, Instagramı ne, neden TT oldu? Sorusu araştırılmaya başlandı. Peki, Mücahit Avcı kimdir, Twitter, Instagramı ne, neden TT oldu? Detaylar haberemizde…

Mücahit Avcı kimdir, Twitter, Instagramı ne, neden TT oldu?

Mücahit Avcı, CHP Gençlik Kollarında yönetici ve CHP'nin sosyal medya çalışmalarını yöneten isimdir. Sosyal Medya Danışmanı, Yazar, CHP 2014 İstanbul Yerel Seçim Kampanyası Sosyal Medya Direktörü Mücahit Avcı, 2014 yılı CHP İstanbul Yerel Seçim Kampanyasında ve genel seçimlerde yaptığı iletişim çalışmalarıyla Genel Merkezin dikkatini üzerine çekti.

Avcı uzun süredir CHP parti içi iletişim geliştirme ve koordinasyonu arttırma adına gençlerle projeler üretmektedir.

Mücahit Avcı’nın Twitter’da gündem olan açıklaması şöyle;

 

Avcı’nın bu paylaşımının tepki toplaması üzerine şu açıklamalarda bulundu:

“AKP Gençlik Kolları’nda olmak ya da ihale takipçisi olmak utanılacak bir şey ise siz neden yapıyorsunuz? Yok değilse neden hakaret olarak algılıyorsunuz? Hiçbir dini değere laf etmem, yazdıklarımda da hakaret yok. Dine hakaret eden birini arıyorsanız kendisi Prag’da Büyükelçi.”

Mücahit Avcı’nın Twitter adresine  @avcimucahit adresinden Instagram sayfasına ise @avcimucahit adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar