Nisan ayı aylık burç yorumları 2018

2018 Nisan ayı aylık burç yorumlarını sizler için hazırladık. Sizin burcunuzun nisan ayı boyunca hangi gelişmelerin beklediğini yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Nisan ayı aylık burç yorumları 2018
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
2 Nisan 2018 Pazartesi 10:16

Aylık burç yorumlarını okumadan geçemeyenlerdenseniz bu içerik tam size göre. Astrolojik açıdan burcunuzu bekleyen gelişmeleri, hayatınızdaki değişimleri "Nisan ayı aylık burç yorumları 2018" yazımızdan okuyabilirsiniz.

Koç burcu Nisan ayı aylık burç yorumları 2018

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Hayatımda yeniliklere hazırım seçimlerimi kalbimle yapıyor hırstan uzaklaşmanın mükafatlarını alıyorum.

Bu ay her konuda çaba harcamayı gerektiren enerjiler ile karşı karşıyasınız. Mali kayıplardan yaşamamak için her en iyi adımınızı düşünerek atın. Bu ay baş ağrısı, ateş, deri ve mide rahatsızlıklarına ay boyunca dikkat edin. Özel yaşamınızda ise, Çekiciliğiniz yükselirken tutkulu beraberliklere adım atabilirsiniz. Evliliğinizde ise her iki tarafın yakınlarından kaynaklı gerginlikler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Ay karşıt burcunuz Terazi’de olduğu günler de tıbbi müdahaleler estetik operasyonlar beklenmedik sonuçları doğurabilir.

Boğa burcu Nisan ayı aylık burç yorumları 2018

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Kendimi seviyorum şifa enerjisi benimle birlikte tepeden tırnağa yenileniyor güçlenip güzelleşip sağlıkla yeni başlangıçlara yol alıyorum. Ay karşıt burcunuz Akrepte olduğu günler de önemli kararlar cilt bakımı estetik müdahale gibi uygulamalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz.

Doğa nasıl ki bir mevsimden diğerine geçerken uyumlu geçişler yaratıyorsa kendine; sen de bu ay, ilişkilerinde yumuşak geçişler yaşayacaksın. Kariyerinin önüne ilk defa parayı koyarken 16 Nisan’da ateş burcunda yaşanacak Yeniay, bilinçaltını etkiliyor. Korktuğunun başına gelmemesini istiyorsan, kalbindeki vesveseleri bu dönem kontrol altına alman gerekecek. Ailenden tut da sosyal hayatında önemli yeri olan kişilerin sağlık sorunları ve iletişim problemlerine üzülsen de bazı insanların başına abartıları yüzünden sıkıntılar geldiğini düşüneceksin.

İkizler burcu Nisan ayı aylık burç yorumları 2018

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Bırakmam gereken her şeyi kendi arzumla özgürleştiriyor yenileniyor ağırlıklarımdan kurtuluyorum. Sevgi şans ve bereket benimle birlikte.

Nisan ayı sizi aşk ve ilişkiler arenasında önemli kararlar aldırabilecek bir noktaya getirebilir.Zira aşk ve sosyal yaşamınızı hareketlendirecek önemli etkiler altındasınız. Davetler, organizasyonlar gibi insan ilişkilerinin zirve yaptığı toplantılar sizleri bekliyor olacaktır.Yönetici gezegeniniz Merkür’ün gerilemesi 15 Nisan’a kadar yaşamınıza damgasını vuruyor olacak. Bu etki gizli saklı bazı konuların ortaya çıkmasıyla bazı gerilimler yaşatabilir. Kariyeriniz ile ilgili önemli bazı projelerinizi gerçekleştirirken çevreniz tarafından dedikodulara maruz kalabilirsiniz.

Yengeç burcu Nisan ayı aylık burç yorumları 2018

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Korkularımla yüzleşiyorum. Gerçeklerin farkındalığı ile düşüncelerimi iyileştiriyor yaşamıma başarı ile yansıtıyorum.

Yanlış hesaplar, kararlar, eksik bırakılan işler mutlaka ele alınmalıdır. Mevcut şartlar sizi pek mutlu etmiyorsa, bundan sonrası için yapılacakları bir mercek altına alınız. İş mi değiştireceksiniz, bir görüşmede mi bulunacaksınız, önemli bir projeniz mi var, bunların hepsini gözden geçirmelisiniz. 15 Nisan tarihinde, özgüven duygumuzu sözlerimizle yansıtmamız iyi olacaktır. 16 Nisan tarihindeki Yeniay, mesleki-ailevi-finansal konuları gündeminizde baş sıraya oturtur. Kazançlı bir iş, aktif bir görev, sorumluluk almak ve başarmak istersiniz. 20 Nisan tarihinde, bir şeylerin canlanması, güçlenmesi için üstümüze düşenleri tespit edeceğiz. İşimizle ilgili kimlerle bağlantı kurabiliriz, bunları gözden geçireceğiz. 23-30 Nisan arasında, yeni hedef belirlemek, sorunlara çözüm bulmak isteyeceğiz. Bazı kişilerden destek görebilirsiniz.

Aslan burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Öfkenin ateşinden kurtulmanın mucizelerini yaşıyor kendimi yenileyerek güvende hissediyorum.

İsteklerini ve hoşlandığın aktiviteyi gündelik hayatına da uygulayabileceğin, nisan ayı nihayet geldi. Bu ay, geçen ayın dağınıklığını toparlamak için son derede kararlı davranacaksın. Sabırsızlığın ve heyecanlı ruhunla bir çırpıda birçok işini hallederek, hayatını daha da düzenli hale getirme fırsatı bucaksın. Çevrendeki birçok kişinin evlilik kararı almasıyla kafan biraz karışabilir. Bu ay katılacağın davetler genelde yakın arkadaşlarının düğünleri olacak. Öğreten gezegen Satürn, 19 Nisan’dan itibaren geri hareketine başlarken tahmin ettiğinden daha fazla gelenekçi bir ruha sahip olduğunu göreceksin. Özellikle arkadaş ortamında çizgini belli etmek için Satürn’ün sert havasından faydalanacaksın. Düşüncelerine, karakterine sahip çıkıyor olman nisan ayında insan ilişkilerindeki değişimleri de beraberinde getirecek.

Başak burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Doğan her günün ışığından nasibime düşeni sevgiyle kucaklıyor dünün karanlığından ışığın gücüne geçmiş olmanın mükafatını alıyorum.

Nisan ayı sizler için maddi konuların gündeme geldiği ve ikinci yarısında ise kendinizi daha açıklayıcı ve net bir şekilde ortaya koyacağınız özel bir ay olacağa benziyor. Maddi kazanımlarınız ve ortaklaşa finansal işlemlerinize ekstra özen göstermeniz gerektiğine de ayrıca işaret ediyor. Bu dönemde borçlar konusuna çok dikkat etmelisiniz. Zira verdiğiniz borçları tahsil etmekte zorlanabilirsiniz. Eski ilişkilerinizde söylenen yalanlar ile tekrar yüzleşebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün geriliyor olması; hayatınızla ilgili başlatmak istediğiniz tüm konulara karşı temkinli olmanız gerektiği konusunda sizi uyarıyor. Yaşayacağınız bazı engeller ve aksaklıklar sizi yolunuzdan çevirmesin.

Terazi burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Aşka inanıyor işimden eğitimime aileme sevdiklerime aşkla yaklaşıp kıymet bilmenin kıymet vermenin ödülünü alıyorum.

1-8 Nisan arasında, ilişkilerde iletişim problemleri yaşanabilir. Sanki birbirinizi anlamamakta kararlı gibisinizdir. Sorunları olan çiftlerin tarafsız bir bakış açısıyla durumu ele almaları gerekir. Geri hareket, eski bir sevgiliyi yeniden karşımıza çıkarabilir. Bir mesaj, bir haber veya bir gelişme düşündürücüdür. 15 Nisan tarihinde, borçlarımız, kredi kartı harcamalarımız, nafaka, miras, ortaklaşa yapılan parasal alışverişler ve bunlarla ilgili davalar veya bir takım meseleler üzerinde bilinçli olmamız gerekiyor. 16 Nisan tarihinde, son haftalarda bir kırgınlık ve ayrılık yaşayanlar, partneriyle konuşarak durumu tekrar gözden geçirirler. Dürüstlük, güvenilirliğe önem vereceksiniz. 24 Nisan tarihinde, eski ilişkime geri mi dönsem yoksa yeni biriyle mi olsam diye kararsızlık duyabilirsiniz. 30 Nisan tarihinde, ilişkiniz, eğitim hayatınız veya iş girişimiyle ilgili yolculuk ve görüşmeler gündeme gelecek.

Akrep burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Fark ediyor sahipleniyor yeteneklerimi olumlu hale dönüştürerek kazanmak için yolcu olmayı seçiyorum.

Bu ay iş hayatınızda tanıtım ve promosyona önem verin bu sayede. Yeni projeler ve girişimlerinizde arzu ettiğiniz kazanımları sağlayabilirsiniz. Kariyer ve iş hayatınızda ki başarınız arkadaşlarınız arasında kıskançlık ve rekabetin artması ile devam eder. Bunlara dikkatli olmalısınız ve arkadaşlarınızla iyi niyetli olmadıklarınızı bilseniz bile herhangi bir tartışmadan kaçınmalısınız. Özel yaşamınızda ise ilişkiniz ya da evliliğiniz hakkında yorumlar yapmamaya özen gösterin kırgınlıkla söyledikleriniz eş ya da sevgilinize çok farklı bir şekilde anlatılabilir ve buna bağlı zorlukları aşmakta zorlanabilirsiniz.

Yay burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Kalbimle zihnimi uyumluyorum. Dengeleri koruyor inançlarımı güçlendirmeye niyet ediyorum emek veriyor karşılığını bollukla alıyorum.

Nisan ayı sizler için aşk ve sosyal yaşamın yüksek dozda artacağı bir zaman dilimi olacaktır. Kariyer ve gündelik çalışma hayatınızdaki ilişkilerde bazı yanlışlıklar ve talihsizliklerle karşılaşabilirsiniz. Yanlış mailleri yanlış kişilere gönderebilir ya da hiç alakanız olmayan bir dedikodunun içinde olabilirsiniz.Haklı olduğunuz bir konuda ise istemeden de olsa haksız duruma düşebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek durumunda kalacağınız her konudan biraz uzak durun derim. Çünkü bu dönemde iyi sonuçlar vermeyecektir. Siz doğru söyleseniz bile karşınızdaki anlamak istediği gibi anlayacaktır. Eski aşklarla ilgili son kalan bazı hesaplaşmalar yine bu dönemde yapılabilir. Hamilelik ve doğum ile ilgili bazı konular yeniden gündeminizde olabilir.

Oğlak burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Bana yanlışlar yaptıran beni bana küstüren tüm zayıf yanlarımı güçlendirmeyi seçiyorum. Bahaneleri bırakıyor özümde ki güzellikleri yaşamıma yansıtmayı saflığın koruması altında olmayı başarıyorum. Merkür gerilemesi nedeniyle özellikle 1-8 Nisan haftasında, bir sıkıntımız, işimiz gücümüz nedeniyle canımızı sıkkın olabilir. Hatta işler istediğimiz gibi gitmediğinde öfkelenebiliriz. Eğitim veya farklı bir sebeple daha önce bir yere taşındıysak, şu aralar evdeki koşturmaca bir hayli artar. Neyi nereye koyacağımızı, nasıl yerleşeceğimizi bilemeyiz. Sakin ve bilinçli olmalıyız. 15 Nisan tarihinde, ailemizle, işverenimizle, toplumsal ilişkilerimizle bir bütün oluşturduğumuzu unutmayalım. Dış şartlara bakalım. Öyle alelacele kararlar vermeyelim. 16 Nisanda, hedefe odaklı hareket edersiniz.

Kova burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Yaşadıklarımı affediyor yaşattıklarımdan duyduğum rahatsızlıklardan arınmayı seçiyorum. Pişmanlıklardan özgürleşiyor her an daha iyiye daha güzele erişmek için mücadele etmeyi iyiliklerin içinde yer almayı seçiyorum.

2018 yılı tüm hızıyla yaşanırken, bu ay diğer aylardan geri kalmayacak. Bolca Retroların bulunduğu bu ayda, sen de yaşamını iki ileri bir geri düzenlemeye çalışacaksın. Günlük hayatında yaşam alanını düzenleyeceğini, işyerinde ise ciddi kararların alınacağını vurguluyor gök kubbe. Kafanı kurcalayan konuları içselleştirmeyi çok seviyorsun. Ancak bu durum nisan ayında seni ruhen yorabilir. Sırf, her şeyin bir an önce çözülmesini istediğin için işleri sarpa sardırabilirsin. Dikkat etmende fayda var. Hem özgürlüğüne hem de ilişkine düşkün olman, arada kalmana sebep olabilir. Hayatın koşuşturması içinde sevdiğin kişiyi bu ay ihmal edebilirsin. İlişkin dışındaki alanlarda yaşadığın zorluklar, sevgiline olan hoşgörünü düşürebilir. Eğer seni nisan ayında anlayışla karşılamaz ve sabır göstermezse ayrılık sinyalleri verebilirsin.

Balık burcu Mart ayı aylık burç yorumları 2018

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Bilinçaltımda ki korkularımın üzerine gitmeyi yüzleşmeyi seçiyorum. Ben özgürüm sağlıklı ve başarılı bir insanım kendime inanıyor ve değer veriyorum.

Nisan ayı boyunca sizi meşgul edecek konular maddi konular, ödemeler, kazançlar ve alacak vereceklerle ilgili olacaktır. Özellikle miras ve hak ile ilgili konular daha fazla sizi meşgul edebilir. Bugüne kadar vermiş olduğunuz desteklerin karşılığını ailenizden alabilir ve onlarla daha açık bir iletişime geçebilirsiniz. Aranızda yaşanılan bazı sorunları büyütmeden bitirmek ve aile olmanın gerekliliği içinde hareket etmek her iki taraf için de en iyisi olanıdır. Sizler istediklerinizi açık ve net bir şekilde ifade edersiniz ve onlara saygı çerçevesinde bu fikirlerinizi iletirseniz aranızda anlaşılmayacak hiçbir şey olmayacaktır. Ancak yaşamınıza aniden girecek olaylar ve heyecanlı ilişkilere karşı dikkatli olun. Zira bu sizi istemeden başı ve sonu olmayan bir macera girdabına doğru çekebilir. Bu ilişkinin beklentilerinize uygun olup olmadığını anlamadan bu şekilde adımlar atmamak sizin için en doğrusu olacaktır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar