Dolunay ritüeli nedir, dolunay ritüeli nasıl yapılır, dolunay ritüeli ne zaman yapılır?

'Dolunay ritüeli nedir, dolunay ritüeli nasıl yapılır, dolunay ritüeli ne zaman yapılır?' gibi sorular çeşitli günlerde gündeme gelmektedir. Peki ya dolunay ritüeli nedir, dolunay ritüeli nasıl yapılır, dolunay ritüeli ne zaman yapılır? 22 Aralık 2018 Dolunay Ritüeli Boğa Burcunda detayları haberde!

Dolunay ritüeli nedir, dolunay ritüeli nasıl yapılır, dolunay ritüeli ne zaman yapılır?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
21 Aralık 2018 Cuma 17:28

AzOnceOldu ekibi olarak dolunay ritüeli nedir, dolunay ritüeli nasıl yapılır, dolunay ritüeli ne zaman yapılır? gibi sorularla ilgili detayları haberimizde derledik.

Dolunay ritüeli nedir? 

Dolunay ritüeli, dolunay zamanlarında yapılabilecek basit ve rahatlatıcı hareketlerdir. Genellikle 'Dolunay ritüeli' serbest bırakma olarak algılanır. Dolunay ritüeli yapmak için gerekli olan şeyler ise 'niyet' ve 'konsantrasyon'dur. 

Dolunay ritüeli ne zaman yapılır?

Dolunay ritüeli dolunay zamanlarında saat 17:00 -04:00 arasında yapılmaktadır. Kadınlar özel gününde ritüel yapabilir, saat olarak 12:00 öğlende başlar perşembe ilk saati biter biter. Dolunay saatinde; eğer o saatte müsait değilseniz, dolunay saatine niyet ederek istemediğiniz ve neyi arkanızda bırakmak istiyorsanız aklınıza gelen ne varsa bir kağıda yazın.

Peki 'Dolunay ritüeli' nasıl yapılır?

Dolunay ritüeli, evinizde bulunan ve ekonomik olan malzemelerle yapılır. Kullanacağınız malzemeler ise evinizde bulunan ve ekonomik malzemelerdir.

Dolunay Ritüeline Hazırlık:
Dolunay ritüelinin gerçekleştiği ortam temiz ve derli toplu olmalıdır.

Ayrıca ortamı nefatif enerjilerden arınmak için adaçayı bitkisini bir kibrit ile yakarak odanın kapıları kapalıyken odayı tütsüleyebilirsiniz.

Aynı işlem sevdiğin bir doğal tütsüyle de gerçekleştirilebilir.

Dolunay ritüelini gerçekleştirmek için yere dilediğiniz büyüklükte temiz bir örtü serdikten sonra oldukça basit bir altar hazırlamalısınız. Dolunay ritüeli için gerekli malzemeler:
Bir kase içinde bir miktar tuz (tercihen Himalaya tuzu ya da deniz tuzu),

Birkaç adet mum (içinizden gelen renkleri kullanın),

Bir bardak ya da kase dolusu içme suyu (mümkünse ay ışığının suyun yüzeyine yansımasını sağlayın),

Tercihen sevdiğiniz bir tütsü,

Kağıt yakmaya uygun boş bir metal ya da porselen kap,

Temiz bir parça kağıt ve kalem,

Uğuruna inandığınız ya da size pozitif enerji verdiğini hissettiğiniz objeler (çiçekler, buda heykelciği, hayvan bibloları, çeşitli kristal ya da doğal taşlar vs.. gibi).

Tüm bu malzemeleri yere serdiğiniz ve üzerinde ritüeli gerçekleştireceğiniz örtünün üzerine, hepsini aynı anda görebilecek şekilde, istediğiniz şekillerde yerleştirebilirsiniz.

Dolunay ritüeli neden önemlidir?

Dolunaylar bırakmak, tamamlanmak için önemlidir. Hayatımızda bize engel olan korkuları, kaygıları, kendimizi kısıtladığımız inanışları değiştirebilir. Hayat süreçleri sona bağlanabilir. Yaşamınıza fırsatlar sunar. 

Dolunay ritüeli nedir, dolunay ritüeli nasıl yapılır, dolunay ritüeli ne zaman yapılır?

Dolunay ritüelinin yapımı

Dolunay ritüelinde her zaman "serbest bırakma” ritüelleri uygulanacağından, kurtulmak istediğiniz durumu, olayı, kişileri, hislerinizi vs.. ne varsa maddeler halinde kağıda yazın ve hatta neden kurtulmak istediğinizi de belirtin. Fakat cümleleri kurarken "şimdiki zaman”a ait cümleler kurun.  Cümleleriniz asla "gelecek zaman”a ait olmamalıdır. Öncesinde 1-2 dakika derin nefes alıp verin ve nefesi takip edin. Sonrasında neyi bıraksan hayat akışın daha güzel olur sorusunu düşünün. Hangi huyunuz, ya da hangi kaygınız? Belki de bir korkunuz... Bunları kağıda yazdıktan sonra 'Ben korkularımı, kaygılarımı, huylarımı kabul ediyorum ve onları bırakmaya hazırım' deyin. Her ritüelde farklı bir zikir ya da esma okunmaktadır.

Bu işlemlerin ardından 1000 adet Ya Latif okuyup, kağıdı yakın.

Yaktığınız kağıdın küllerini de dışarı atın.

Bazı dilekleriniz hemen gerçekleşmese de onlar gerçekleşmişler gibi teşekkür etmelisiniz.Ay ışığının vurduğu suyu içerek bu suyun sizi arındırdığını ve enerjiyle doldurduğunu hissedin. Dilerseniz ritüelin başında yaptığınız gibi sizi korunduğunu ya da arındırdığını düşündüğünüz dua, mantra, olumlama tekrarlayabilirsiniz. Ritüelinizin bittiğini kendi kendinize söyledikten sonra ayağa kalkın ve altarınızdaki eşyaları toplayın.

Son olarak yaptığınız ritüeli ve niyetlerinizi unutun. Niyetleri sürekli aklınızdan geçirmenize gerek yoktur. Verdiğiniz enerji evrene yayılmıştır ve bitmesi gerekenler bitmiştir…
Ay, psişik güçler, 6. his, algılar ve dişilikle ilgili bir gök cismi olduğundan sezgilerinizin güçlendiğini görebilirsiniz. Özellikle ritüeli yaptığınız gece gördüğünüz rüyalar size yol gösterici ve mesaj verici olabilir.

Bu Kandil gününde Peygamber efendimizin ruhuna ve varsa büyük ruhlar (Zuhurat Baba, Sümbül Efendi) ruhuna bağışlıyorum demeyi de unutmayın. 

22 Aralık 2018 Dolunay Yengeç burcunda! 

Yengeç burcunda önemli ve değişimleri yoğun bir şekilde anlatan bir dolunay gerçekleşiyor. Güven duygusu, ailevi olmak, anaçlık önem kazanacaktır. Gerçekler ortaya çıkıyor, gizli saklı konuların ortaya çıkacağı bir dönem olacaktır.

Sahte insanlar, sahte sözleşmeler, sahte ilişkiler, yalanlar bu hafta ortaya çıkacaktır. Sizden saklanan her şey gün yüzüne çıkabilir. Pozitif yönden bakacak olursak yürüyeceğimiz yol gün yüzüne çıkıyor olacak. Bazı şeyler daha görünür olacak. Dolunaylar bitişi, sonlanmayı, sonucu, sonuç almayı da anlatır.

Haritanız kuvvetli yerleşimler içeriyorsa, bu dolunayda birçok işi bitirebileceğinizi söyleyebilirim, özellikle kısa süreli flörtler ilişkiler ön plana çıkabilir. 

1100 adet Ya Cami, Ya Vekil esmasını okuyabilirsiniz. 

Ya Cami, Ya Vekil esması nedir?

Her gün 100 yada 1000 defa YA CAMİ YA VEDUD zikrini  ayırmadan birlikte çeken kimse niyet ettiği kişiyle birleşir ve asla ayrılmaz. Tılsım(Sihir) etkisine sahiptir, çok güçlüdür. (  Erkekler için okuma yapanlar JÜPİTER, kadınlar için okuma yapanlar VENÜS gezegeninin saatinde yapmalı) )Bu gerçekten çok önemli bir tertibdir, bu kadar güçlüsü bence yok!

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar