Katar'dan Türkçe Erdoğan tweeti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Soçi zirvesine ilişkin tweet atan Katarlı gazeteci Cabir el-Haremi "Başkan Erdoğan bir kez daha mazlum halkları savunmayı başardı" ifadelerini kullandı.

Soçi'de düzenlenen Erdoğan-Putin zirvesinde mutabakat sağlandı. Tarihi zirveden İdlib'de silahlardan arındırılmış bölge kararı çıkmasıyla İslam dünyasında büyük bir sevinç yaşandı. Katar El-Arab Medya Grubu üst düzey yöneticisi Cabir el-Haremi, Soçi zirvesinde alınan karar hakkında Türkçe bir yorum yaptı.

Katarlı gazeteci Cabir el-Haremi, İdlib için alınan karara sevinirken Türkiye'nin diplomatik zaferiyle 4 milyondan fazla Suriyelinin ölümden kurtulduğunu söyledi. Cabir el-Haremi, bu başarının "siyonistleşmiş" Arapların hazmedemeyeceğini ifade etti.

Sosyal medya hesabından Türkçe yorumda bulunan el Haremi, "Başkan Erdoğan bir kez daha mazlum halkları savunmayı başardı. İdlib'te 4 milyondan fazla Suriyeli'yi ölümden kurtardı. Bu başarı siyonistleşmiş Arabları razı etmeyecek. Bunlar hep Türkiye'ye karşı çalışmışlardır" yorumunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel görüşmesi sona erdi Cumhurbaşkanımız uygun bir zamanda iade-i ziyaret gerçekleştirecek Enflasyon rakamları açıklandı