11 Aralık 2018 Salı günlük burç yorumları

11 Aralık Salı günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

11 ARALIK 2018 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Maddi konularda bir hayli özgürsünüz ve birçok konunun üstesinden geleceksiniz. Ekonomik anlamda karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendiriyorsunuz. Nedense bu sıralar paranızı saklama konusunda heveslisiniz. 

BOĞA BURCU

Bir an önce meditasyon yapmalısınız. Beyninizi yoran birçok konudan kurtulmalısınız. Sezginiz kuvvetli olsa da birçok konuda aldığınız kararları yeniden yapılandırabilirsiniz. Alışkanlıklarınızın esiri olmayın. 

İKİZLER BURCU

Aşırı güçlüsünüz ve kıyaslanmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınıza bu sıra güvenmemelisiniz. Özgürlükçü olmanız sizi değerli yapıyor. Biraz güvensizlik konusunda güçlenmelisiniz.

YENGEÇ BURCU

Hayallerinize ulaşmanız için sadece birkaç adım kaldı. Bütün yetenekelere sahipsiniz hayallerinize ulaşmamanız için hiçbir neden yok. Sağlık konusunu ihmal etmeyin. 

ASLAN BURCU

Dikkatli mi dikkatlisiniz, bu da sizi egolu birey yapıyor. Tartışmaktan korkmamaya devam edin. 

BAŞAK BURCU

Gözlemciliğiniz disiplin gerektiren konularda size en büyük artıyı sağlıyor. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı bu sıralar daha vicdanlısınız. 

TERAZİ BURCU

Aşk hayatınızda büyük bir değişim olacak. Durgunluktan hoşlanmıyorsunuz. Bugün Ay size olumlu bir motivasyon sağlayacak.

AKREP BURCU

Arkadaşlarınızın yaratıcı olması sizi mutlu etse de kıskanıyorsunuz. 

YAY BURCU

Huzursuz ve mutsuz olmanızın tek nedeni sizsiniz. Partnerinizi çok fazla sık boğaz etmeyin.

OĞLAK BURCU

Aileniz sizi çok yıpratmış ama onlarla birlikte olmadan sorunların üstesinden gelemyeceksiniz. Partnerinize karşı ya da arkadaşlarınıza karşı inat ve savunma isteğiniz muazzam. Tutucu olmak size bir şey katmayacak. 

KOVA BURCU

Duyarlı olmanız çok hoş, ama bu duyar oranını daha fazla artırmalısınız. İletişim konusunda birkaç engele takılacaksınız.

BALIK BURCU

Harcamalarınız konusunda çok dikkatli olmalısınız, para sizde su gibi akıp gidiyor, kemer sıkmanın tam zamanı. 

İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu