10-16 Aralık 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Peki ya 10-16 Aralık 2018 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor?

10-16 Aralık 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
8 Aralık 2018 Cumartesi 15:10

10-16 ARALIK 2018 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bu hafta işinize fazlasıyla odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal konularda sağlam adımlarla ilerleyeceğiniz bir döngü içerisine gireceksiniz.

BOĞA BURCU

Göz önünde olacağınız bir hafta sizi bekliyor. Kariyerinizle ilgili işleri sonuca bağlamak durumunda olabilirsiniz. Para alışverişleri, alacak verecek dengesi, banka işlemleri ve bunun gibi konular hayatınızda ön plana geçebilir.

İKİZLER BURCU

Maddi konularla ilgili durumlar haftanızı meşgul edebilir. Kariyer hayatınızla ilgili önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Önemli konuşmalar, görüşmeler, anlaşmalar, sözleşmeler devrede olabilir.

YENGEÇ BURCU

Kendi sorumluluklarınıza ek olarak başkalarının sorumluluklarıyla da ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Özel hayatınızda önemli birtakım kararlar devreye girebilir. Parasal konular dengenizi değiştirebilir.

ASLAN BURCU

Bu hafta bitirmeniz gereken işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Özel hayatınızın üzerine daha fazla eğileceksiniz. Sevdiğiniz insanın hayatına göre hareket etmek bu dönem önem kazanıyor.

BAŞAK BURCU

Bu hafta her şeye iş gözüyle bakabilirsiniz. Önemli sorumluluklar özellikle çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili önemli sorumluluklar devreye girebilir. Eski hataları yapmamak için birtakım kararlar alabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bu hafta kendinizi güvende hissetmek durumunda kalabilirsiniz. Ailenizde birinin sorumluluğunu bazı nedenlerden dolayı üstlenebilirsiniz. İşleri düzeltmek, doğru bir şekilde yola koyulmak anlamında şanslı bir dönem.

AKREP BURCU

Bazı insanlarla yapacağınız kısa dönemli işlerden kar elde edebilirsiniz. Kısa vadeli plan ve programlarda bile aklınız başka yerlerde ya da başka işle ilgili konularda olabilir. Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var.

YAY BURCU

Birtakım planlar içinde olmak kafanızı fazlasıyla meşgul edebilir. Kendinizle ilgili konuşacaksınız ya da önemli girişimlerde bulunacaksınız. Bu hafta ağırlıklı olarak yakın çevre konularınızın üzerine eğilebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Bu hafta tüm sorumluluklarınızı devre dışı bırakmak durumunda kalabilirsiniz. Bu hafta ağırlıklı olarak parasal ve maddi konuların üzerine düşeceksiniz. Bu hafta işle ilgili konularda önemli adımlar atabilirsiniz.

KOVA BURCU

Sosyal çevrenizle ilgili konularda güzel geçecek bir hafta sizi bekliyor. Yeni insanlarla tanışmak, görüşmeler yapmak, organizasyonlar, aktiviteler, davetler, yeni planlar gibi olaylarla hayatınız gerçekten hızlanıyor.

BALIK BURCU

İçinize kapacağınız ve bazı şeyleri geride bırakacağınız bir hafta sizi bekliyor. Eskiden kalma problemleri çözemediyseniz, havada kalan birtakım konular varsa bu hafta bunları çözebilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar