Bahçeli’den Alparslan Türkeş’in kabrine anlamlı ziyaret: Karanfillerle dualar edildi

MHP Lideri Devlet Bahçeli, vefatının yıl dönümünde partisinin kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş’i kabri başında andı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan ziyarette Bahçeli, Türkeş’in kabrine kırmızı ve beyaz karanfiller bırakarak dua etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk siyasetinin "Başbuğ"u Alparslan Türkeş’in vefat yıl dönümü vesilesiyle anıt mezarı ziyaret etti. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen törende duygusal anlar yaşandı.

Kabrine Kırmızı ve Beyaz Karanfiller Bıraktı

Ziyaret programı, anıt mezar başında okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Bahçeli, duanın ardından Türkeş’in kabrini kırmızı ve beyaz karanfillerle süsledi.

  • Geleneksel Ritüel: MHP Lideri, ziyaretin bir parçası olarak bakır ibrikle kabre su döktü ve bir süre anıt mezar çevresinde sessizce bekledi.

  • Katılımcılar: Programa MHP üst düzey yönetimi ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım da eşlik etti.

"Taş Medreseliler" ile Hatıra Fotoğrafı

Ziyaret sırasında Bahçeli, davaya yıllarını vermiş olan “Taş Medreseli Ülkücüler” ile bir araya geldi. Onlarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Bahçeli, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca anıt mezarda görev yapan personel ile de kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Siyasi Mirasa Vefa Vurgusu

Devlet Bahçeli’nin bu ziyareti, Alparslan Türkeş’in ülkücü hareket içindeki sarsılmaz yerinin ve bıraktığı siyasi mirasın önemini bir kez daha kamuoyuna hatırlattı. Anma programı, ülkücü camia içerisinde büyük bir vefa örneği olarak nitelendirildi.

Kentsel dönüşüme 0,69 faizle 3 milyon TL kredi başladı! Tarlalarda bağ evi ve bungalov dönemi bitti Vali Davut Gül’den 39 ilçeye kesin talimat! Naci Görür’den Van depremi sonrası kritik uyarı Bahçeli’den Alparslan Türkeş’in kabrine anlamlı ziyaret Türk siyasetinde derin izler bıraktı