Yıldırım ve İmamoğlu oylarını verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan AK Parti ve CHP’nin adayları sandığa giderek oylarını kullandı.

Yıldırım ve İmamoğlu oylarını verdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
31 Mart 2019 Pazar 11:48

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na AK Parti tarafından aday gösterilen Binali Yıldırım Tuzla’da oyunu kullandı. Yıldırım oy kullanmaya eşi ve torunları ile geldi.

1049 numaralı sandıkta oyunu kullanan Binali Yıldırım, "Bugün İstanbul'da ve Türkiye'nin 81 vilayetinde yerel seçimler yapılıyor. Seçime oldukça yoğun bir ilgi olduğunu görüyoruz. Seçimler demokrasinin bayramıdır. Gelecek 5 yıl için yerel yöneticilerimizi seçeceğiz. İstanbulumuz ve 39 ilçemiz için Tuzlamız için hayırlı olsun. Seçimlerin birlik, beraberlik ve kardeşlik için hayırlar getirmesini diliyorum.

“İstanbul için hayırlı olsun!”

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu oy kullanmaya eşi Dilek İmamoğlu ve oğlu ile geldi. Oyunu lkullandıktan sonra basın mensuplarına konuşan İmamoğlu, “Hayırlı olsun, İstanbul için şehrimiz için. Bugün bir yerel seçim ve gerçekten İstanbul için çok güzel bir netice olacağını umut ediyorum. İnşallah demokrasinin, herkesin kucaklandığı, milletçe keyif aldığımız şehir olduğu, başta bütün bunların İstanbul'da yaşanmasını temenni ediyorum. Güvenli huzurlu bir seçim günü yaşayalım" dedi

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar