için kaldı

Göksu'dan İmamoğlu'na cevap:

Katıldığı bir programda konuşan CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nun, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile ilgili sözlerine Göksu'dan cevap geldi.

Göksu'dan İmamoğlu'na cevap:
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
21 Mayıs 2019 Salı 08:51

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'ye konuk oldu.

Ahmet Hakan, Yunan gazetesinin İstanbul seçimleriyle ilgili attığı manşeti ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun sözlerini sorması üzerine, CHP'nin adayı İmamoğlu'nun Göksu'yla ilgili sözleri büyük tepki çekti.

Tepki çeken sözlerin ardından, 31 Mart seçimlerinde rekor oyla seçilen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, haber7.com'dan Mehmet Küçükkahveci'ye konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Esenler halkına karşı büyük saygısızlık”

Esenler halkına yapılmış büyük bir saygısızlık olduğunu belirten Göksu, ''Benim bu konuda fazla söyleyecek bir şeyim yok. Ben sadece CHP adayına bir şey sordum. Söyledği cümleler nezaketsiz saygı içermeyen cümleler. Esenler halkına karşı büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Ben 166 bin oyla seçilmiş bir başkanım. Esenler halkına büyük bir saygısızlık ve nezaketsizlik yaptığını düşünüyorum.'' ifadelerini kullandı.

“Sözlerim net ortada”

Göksu açıklamasının devamında ''Benim söyledğim sözler çok net ortada. Ben ona bir soru soruyorum ve cevabını bekliyorum. Bu sorunun cevabının vermemek konusunda direniyorlar. İstanbul halkı buna cevabını verecektir.'' dedi.

“İstanbul halkının vicdanına emanet ediyorum”

Göksu sözlerini ''CHP'nin şahsımla alakalı sözleri incitici sözlerdir. İyilik meleği gözüken adayın maskesi düşmüştür. Demokrasilerde sorulan sorulara ünlem ve noktayı İstanbul seçmeni koyar. İstanbul halkına söylenenleri İstanbul halkının vicdanına emanet ediyorum.'' diye bitirdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar