CHP ile İYİ Parti arasında önemli gelişmeler yaşanıyor

İYİ Parti'li Koray Aydın ve Cihan Paçacı CHP Genel Merkezi'ne gitti.

CHP ile İYİ Parti arasında önemli gelişmeler yaşanıyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
12 Aralık 2018 Çarşamba 15:21

CHP ile İYİ Parti arasında yürütülen ittifak görüşmelerinde yeni bir gelişme yaşandı. İYİ Parti'li Koray Aydın ve Cihan Paçacı CHP Genel Merkezi'ne gitti. İYİ Parti'de Genel İdare Kurulu toplantısı sürerken iki isim ayrıldı.

Yapılacak görüşmede işbirliğinin olup olmayacağına lişikin son nakta koyulacak.

Ankara CHP'de kaldı

NTV'den Celal Çamur'un aktardığı Ankara kulisine göre, ittifak görüşmelerinde Ankara artık CHP'de kaldı. Mansur Yavaş ismi ön plana çıktı.

İYİ Parti bunun karşılığı olarak yerel seçimlerede Balıkesir, Denizli, Mersin veya Manisa'dan en az iki tanesini istediği belirtiliyor.

İki lider görüşecek

Bu arada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bu akşam bir araya gelecekleri öğrenildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Koray Aydın, ''Bazı pürüzler vardı, ön hazırlığa geldik. Akşam da liderler görüşecek'' ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde ittifak görüşmelerine ilişkin yaptığı açıklamada, "Görüşmeler devam ediyor, umarım güzel şeyler olur. Türkiye bu ittifak görüşmelerini başarı ile sonuçlandırır. Benim en büyük arzum bu" değerlendirmesinde bulunmuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar