İmamoğlu: Tahmin edemedikleri bir süreçle karşı karşıyalar

Seçim çalışmalarına Eyüpsultan’da devam eden CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, “Tahmin etmedikleri ve görmedikleri bir sistemle, süreçle karşı karşıyalar” dedi

İmamoğlu: Tahmin edemedikleri bir süreçle karşı karşıyalar
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
1 Mart 2019 Cuma 16:25

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan’da halk bir araya geldi.  İmamoğlu burada yaptığı açıklamada 'Kafalar biraz karışık. Çünkü hiç tahmin etmedikleri ve görmedikleri bir sistemle, süreçle karşı karşıyalar. Bir kere sadece İstanbulluyu anlatan, konuşan ve başka bir muhatap görmeyen bir belediye başkan adayı var.” ifadelerini kullandı.

“Her gün bir polemik ve kavganın muhatabı olacak ve kendine alan yaratıp prim kazanacak ve bu süreçle başarıyı hedefleyecek. Çünkü Türkiye'nin alışılmış süreci bu. O tarafta değilim” diyen CHP’li aday İmamoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Sizlere hitap ediyorum, bizim kavgayla tek bir anımız yok. Bizim işimiz Eyüpsultan ne olacak, İstanbul ne olacak. Onların işi başka bir şey olabilir. Ama biz onların istediği alana hiç girmeyeceğiz. Dün bile bir sürü polemik. O bunu dedi, şu bunu dedi. Vallahi hiç umurumda değil. Güzel bir laftır ya, hiç ilgilenmiyorum. Bazen bize dönük sözler söyleniyor, bizimle hiç alakası yok. Hiç umurumda değil. Bana değdiği yok, benimle ilgisi yok. Kötü söz sahibine aittir. Bizim kimseyle bir kötü sözümüz yok ve olmayacak. Hiçbir şekilde o kişilerin istediği alana girmeyeceğiz. Biz sizlerin arasında olacağız” 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar