Ekrem İmamoğlu'ndan AK Partili seçmen yorumu

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Avcılar’da katıldığı bir etkinlikte AK Partili seçmenlerle ilgili bir yorumda bulundu. İmamoğlu "Vallahi aramızda kalsın, AK Partililer bana oy verecek. Aramızda kalsın, kimse duymasın. Alacağım oylarını." dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan AK Partili seçmen yorumu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
16 Mart 2019 Cumartesi 14:29

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında, Avcılar’da, ”Rumeli ve Balkan Camiası Buluşması” toplantısına katıldı. İmamoğlu’na, partisinin İstanbul milletvekilleri ile CHP Avcılar Belediye başkan adayı Turhan Hançerli eşlik etti. İmamoğlu, konuşmasına, ‘alçakça ve vahşice’ olarak tanımladığı Yeni Zelanda’daki terör saldırısında yaşamını yitirenlere rahmet dileyerek başladı. İmamoğlu, ”Sadece İstanbul’un ve Türkiye’nin barışa ihtiyacı yok, dünyanın barışa, huzura ihtiyacı var. Popülist tavırlar, insanları kötü yönlendiren, vahşete sevk eden bir takım anlayışlar, bazı ülkelerin başındaki bazı insanların, özellikle ‘İslamofobi’ diye bir korku dünyası yaratarak, bizim inancımıza dönük yaptıkları hareketler ve hamleler, hepimizi derinden üzmektedir” dedi.

"Vallahi aramızda kalsın, AK Partililer bana oy verecek"

”Sizlerin çabasına ihtiyacım var. Bu bir, yerel yönetim anlayışı değişikliğidir. Sizlerin aldatılmaması ve bu şehre asla ihanet edilmemesi ve ihanet edenlerin de önüne geçme mücadelesidir. Hepimiz sorumluyuz. diyen İmamoğlu, "Vallahi aramızda kalsın, AK Partililer bana oy verecek. Aramızda kalsın, kimse duymasın. Alacağım oylarını. Bana oy verenler ‘bam’ basacak mührü, oyunu verecek. Bana oy vermeyenleri tarif edeyim mi? Eli titreyecek, atsam mı atmasam mı? ‘Acaba yanlış mı yapıyorum’ diye düşünecek. Enerjisi güçlü, ayıptır söylemesi genç. Kafası karışacak. Böyle davranacak. Ben de diyorum ki, ‘Etme kurbanın olayım. Ver oyunu be kardeşim oyunu İmamoğlu’na, ver kardeşim ya. Ver ya, zorlama. Hükümet de kendine gelecek. 'Biz ne yaptık' diyecek. Aynaya bakacak, kendini düzeltmeye çalışacak. İyilik yapacağız onlara” diye konuştu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar