Erdoğan müjdeyi Rize’den verdi! Hayvancılığa yeni destek

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Rize’de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada iki müjde verdi.

Erdoğan müjdeyi Rize’den verdi! Hayvancılığa yeni destek
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
2 Mart 2019 Cumartesi 13:50

31 Mart’a kadar gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ,Rize’den rekor oy beklediğini söyledi.

Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

“Anlatacaklarımız bilmeyenlere de anlatmanızı bekliyorum Birilerini gözlerini dikmiş 31 Mart gecesini bekliyorlar. Rizeli bunlar fırsat verir mi?

Duymayanlar duysun, duyanların yürekleri oynasın. Cumhur ittifakının karşısına bir yanına FETÖ’yü bir yanına da PKK’yı alanlara önüne de birkaç partiyi alanlara 31 Mart’ta gereken dersi veriyor muyuz?

“Erbakan Hoca görse…”

Şimdi ben Doğu Karadeniz'den Tüm Türkiye'ye sesleniyorum. Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? 780 bin kilomeyre kare ile Türkiye var. Bay Kemal sen kimlerle kol kola gezdiğini görüyor musun? Sözde İyi Parti, Saadet Partisi sen kimlerle kol kolasın görüyor musun? Rahmetli Erbakan hocamız kalksa acaba bunlara ne derdi. Atatürk'ün partisinin bunlarla ne işi var? Şu CHP'ye 31 Mart'ta sandıklarda bir Osmanlı tokadı vurmaya hazır mıyız?

Bizim arkamızda PKK, YPG var diyor. Bizim arkamızda halk var, hak var.  Son 17 yılda Rize’ye 18 katrilyon yatırım yaptık. Bizden önce gelenlerin böyle bir derdi var mıydı.

Güneysu deresinde öğretim üyeleri için yerel mimari ile orada tüm hocalarımıza lojmanlarını yapıyoruz.

Rize’ye yüzme havuzları gençlik merkezleri futbol sahaları inşa ettik. Sağlıkta 10’u hastane olmak üzere toplamda 28 tesisimizi şehrimize kazandırdık.

"Rize'ye şehir hastanesi kazandıracağız"

Ancak taliplisini bulabilirsek sözümdeyim. Rize’ye inşallah bir şehir hastanesini de kazandıracağız. Bütün mesele şimdi o ihaleye girebilecek müşteriyi bulmak o bulunduğunda inşallah bismillah diyeceğiz.

Türkiye büyüdükçe, zenginleştikçe bunda 81 vilayetimiz ve vatandaşlarımız faydalanmaktadır. Şimdi de işsizliği dillerine doladılar. Ekonomik saldırı sonrası istihdamda daralma ortaya çıktı. Ekonomik dalgalanmaların etkilerini kontrol altına aldık. Enflasyonun hararetini daha da düşüreceğiz.

TOBB ile birlikte işsizlikle ilgili yeni bir hamle yapıyoruz. 3 ay süresince tüm ücreti, primlerini biz üstleneceğiz.

"İki müjde vermek istiyorum..."

Şimdi Rize’de iki büyük müjde vermek istiyorum. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşımızın elektrik sulama tarifesini tüm tarımsal faaliyetleri içine alacak şekilde genişletiyoruz. Artık yüzde 12 indirimli elektrik kullanabilecekler.

 Yeni sondaj gemimiz. Hala Antalya’da.. Yeni gemimizi aldık adını Yavuz olarak belirledik. Bakım ve onarım çalışmaları tamamlandıktan sonra Yavuz doğal gaz ve petrol aramalarına başlayacak. Doğu akdeniz ve Karadeniz’deki petrol haklarımızı en iyi şekilde değerlendirmekte kararlıyız."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar