Kompresör ile makatına hava bastılar, vücudu balon gibi şişti

Manisa’nın Selen ilçesinde iki arkadaşı tarafından makatından kompresör ile hava verilen 17 yaşındaki genç hastanelik oldu.

Kompresör ile makatına hava bastılar, vücudu balon gibi şişti - Sayfa 1

Manisa’nın Selendi ilçesinde iki arkadaşı tarafından makatından kompresör ile hava verilen 17 yaşındaki genç hastanelik oldu. Bağırsakları zarar gören gencin ailesi olayı gerçekleştiren kişilerin ceza almamasına tepki gösterdi.

1 27
 
Kompresör ile makatına hava bastılar, vücudu balon gibi şişti - Sayfa 2

Olay, 7 Ekim Pazartesi günü Manisa’nın Selendi ilçesi sanayi sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 17 yaşındaki H. Y., eğitim amaçlı staj yaptığı Selendi Sanayi Sitesindeki iş yerine giderken motosikletinin lastiği patladı

2 27
 
Kompresör ile makatına hava bastılar, vücudu balon gibi şişti - Sayfa 3

Lastiği tamir ettirmek isteyen H.Y.'nin, babasına ait lastikçi dükkanında çalışan arkadaşı E.K.’nın yanına gitti. Lastiği tamir ettirmek için dükkana giden H.Y. burada yaklaşık 4-5 saat oyalandıktan sonra H.Y. ve E.K.’nın ortak arkadaşları N.K. da dükkana geldi.

3 27
 
Kompresör ile makatına hava bastılar, vücudu balon gibi şişti - Sayfa 4

Burada bir süre sohbet eden 3 arkadaş daha sonra şakalaşmak maksadıyla güreşti. Şakalaşma sonrası E.K. lastik şişirmede kullanılan kompresör arkadaşı H.Y.’nin kirlenen üzerindeki tozu atmak istedi.

4 27