WhatsApp’ta başkalarının mesajları nasıl okunur? WhastApp kodlu kodsuz mesaj okuma

WhatsApp’ta başkalarının mesajları nasıl okunur diyorsanız yazdıklarımıza göz atmanızda fayda var. İşte kodlu ve kodsuz WhatsApp mesajı okuma yöntemleri..

WhatsApp’ta başkalarının mesajları nasıl okunur? WhastApp kodlu kodsuz mesaj okuma
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
31 Mayıs 2018 Perşembe 13:43

Günümüzün popüler mesajlaşma uygulamalarından biri kuşkusuz WhatsApp.  Aktif olarak kullanılan WhatsApp ile ilgili merak edilen detaylardan biri de başkalarının mesajlarını okumak. Evet günümüzde başkalarının WhatsApp mesajlarını okumak mümkün. Peki ya bu nasıl olacak diyorsanız yazımızın tamamını okumalısınız.

WhatsApp’ta başkalarının mesajları nasıl okunur? WhastApp kodlu kodsuz mesaj okuma

Web WhatsApp yöntemi

WhatsApp’ta başkalarının mesajlarını okuma yöntemlerinden biri Web WhatsApp seçeneği ile mümkün. Bu yöntem ile istediğiniz kişinin mesajlaşmalarını rahatlıkla okuyabilirsiniz. Bunun için ilk yapmanız gereken işlem Web WhatsApp adresine giderek buradaki QR kodunu mesajlarına erişmek istemiş olduğunuz kişinin telefonu sayesinde taratmak. QR kodunu başarılı bir şekilde tarattıktan sonra o kişinin bütün mesajlarına, arşivlenmiş mesajlarına erişebilirsiniz.

Bilgisayarınızdan gizli sekme olmadan web.whatsapp.com adresine gidiniz.

Burada karşınıza gelen QR kodu o kişinin telefonuyla taratınız.

Taratma işlemi başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirseniz bu durum karşısında o kişinin mesajlarına erişeceksiniz.  Web WhatsApp kullanırken karşı tarafa mutlaka bir bildirim gitmektedir bunu göz önüne almalısınız.

MAC adres yöntemi

Bir başka WhatsApp mesaj okuma yöntemi olan MAC adres yöntemidir. Bu yöntemi kullanıp direk olarak o kişiye gelen mesajların bir kopyasını kendi telefonlarınıza çekebilir ve o kişiyi takip edebilirsiniz. Bu işlem kısa süre önce kapatıldı.

Google Drive yöntemi

Son yöntemlerden olan Google Drive yedekleme işlemidir, bu işlem sayesinde de o kişinin bir önceki mesajlarına ulaşabilirsiniz.  Google Drive yedekleme seçeneğini kullanarak bir kişinin mesajlarına erişmek çok kolaydı lakin bu özellik ise 1 ay önce WhatsApp tarafından kapatıldı, bunun için şuan bu işlem tavsiye edilmez. Google Drive kullanarak bir kişinin mesajlarına erişmek için Google hesabının şifresini bilmek ve bu hesabı kendi telefonunuza eklemek yeterliydi.

mSpy casus yazılımlar

Günümüzde piyasaya sunulan mSpy gibi kaliteli casus yazılımları sayesinde WhatsApp türü uygulamalarda hedeflenen kişilerin yaptığı her türlü paylaşıma erişebilmek mümkün olabilmektedir. MSpy casus yazılımı ile hiçbir hata olmaksızın ünlü mesajlaşma programı olan WhatsApp’ta geçen her türlü mesaj içeriğine, fotoğraf ve videolar da dahil olmak üzere ulaşılabilmektedir. Oldukça gizli bir şekilde çalışan ve bu özelliği ile hedef cihazlarda hiçbir şekilde fark edilmeyen casus yazılım mSpy ile kolaylıkla WhatsApp takibi yapılabilmektedir. Casus yazılım mSpy ile WhatsApp görüşmelerinin kayıtları alınabilmekte ve böylece hedef kişilerin kimlerle, hangi saatlerde ve ne konuştuklarına bakılabilmektedir. Basit birkaç kurulum işleminin ardından hedef cihazlara yüklenebilen mSpy ile casus yazılımlar içerisinde olabilecek en ideal hizmeti almak mümkün olabilmektedir.

Yedeklenen mesajları kullanmak

Whatsapp internet üzerinden kullanılan çevrimiçi bir mesajlaşma uygulaması olduğu için sohbet yedeklerini internet üzerinde saklar. Eğer mesajlarını okunmak istenen kişi Whatsapp’ini Gmail’de kaydediyorsa, bu kişinin Gmail bilgilerini alınarak, mesajlara ulaşılabilir.

IOS ve Android sistemlerinde mevcut olan ve başkasının Whatsapp mesajlarını okuma sağlayan başka programlar da mevcuttur. Bazıları gizli olup, Whatsapp casusluğu olarak anılsa da bazıları diğer kişinin telefonundan onaylanarak kullanılır. Bu uygulamaların ücretli ve ücretsiz olanları da vardır. spyEra, Flexispy gibi programlar ücretlidir ancak MAC Spoofing ücretsizdir. MAC Spoofing uygulamayı telefonunuza indirdiğinizde, bir seferlik WhatsApp uygulamasını silmeyi ve mesajlarını okuyacağınız telefonun kendine özgü medya kontrol bilgisini uygulamaya girmeyi gerektirir. Son olarak da hedef telefona gönderilen onay mesajının onaylanmasın ile telefon izlenmeye başlanabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar