Türkiye'de bir tane vardı... O da çalındı!

Prof. Dr. Ömer Bender'in otomobili, 6 yıl önce 'meme başı akıntısı'nı bulduğu yöntemle ameliyatsız tedavi etmeyi başardığı ve Türkiye'de tek olduğu belirtilen tıbbi aletle birlikte çalındı.

Türkiye'de bir tane vardı... O da çalındı!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
5 Ağustos 2018 Pazar 11:35

İstanbul Başakşehir'de meydana gelen olayda kimliği belirsiz iki kişi dün gece Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ömer Bender'e ait otomobile plakası alınamayan bir başka araçla çarptı. Doktor, otomobilden inerek hasar olup olmadığını incelemek isterken, iki kişi lüks otomobili alıp kaçtı.

Polis, Başakşehir'den çalınan otomobili Esenyurt'a kadar kovaladı ancak zanlılar bulunamadı. Araçta meme kanseri olan hastalarında memeyi almadan tümörü çıkartmaya yarayan, uzman cerrahın 6 yıl önce geliştirdiği, tıp dünyasında büyük ilgi çeken aletin de bulunduğu belirtildi.

Araç ile ilgili tüm ilçelere bilgi verilirken, otomobilin en son Avcılar'daki Tahtakale Mahallesi'nde görüldüğü, soruşturmanın sürdürüldüğü ifade edildi.

Bender'in geliştirdiği ‘Duktoskopi' yöntemi ile ameliyatsız tedavinin dünyada sadece Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uygulanmaya başlandığı açıklanmıştı. Açıklamada, Bender de meme başı akıntısında teşhis ve tedavi için en yeni yöntemin Duktoskopi olduğunu belirtmişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar