TAYF Uluslararası Kısa Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu

Genç yeteneklerin kendilerini ispat etmelerine ve kendi hikayelerini ortaya koymalarına imkan tanıyan TAYF Uluslararası Kısa Film Festivali ödülleri, dün akşam NeoTech Campus’te düzenlenen gala ile birlikte sahiplerini buldu.

TAYF Uluslararası Kısa Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu
Son Güncelleme: 28 Nisan 2023 Cuma 13:58
28 Nisan 2023 Cuma 13:55

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi tarafından düzenlenen, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, sinema sektöründen duayen isimlerin katıldığı sinema söyleşilerinin gerçekleştiği Doç. Dr. Nagihan Çakar’ın direktörlüğünde gerçekleşen 2. TAYF Uluslararası Kısa Film Festivali’nin galasında 4 kategoride 12 ödül sahiplerini buldu.

125 ülkeden toplamda 3221 filmin başvurduğu festivalin kazanan filmleri ödüllerine kavuşurken galaya, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Rotahane Kurucusu ve Turizmci Sayın Pervin Ersoy, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Uğur Yozgat, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Çolak, üniversite akademik, idari personelleri ve çok sayıda sinemasever katıldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar