Gelecekten geldiğini belirten adam

Paranormal Elite isimli bir kanal, zaman yolcusu olduğunu ve gelecekten geldiğini iddia eden Noah lakaplı bir adamla röportaj yaptı.

Gelecekten geldiğini belirten adam
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:45
21 Kasım 2017 Salı 14:29

Gelecekten geldiğini belirten Noah, zaman makinesinin çoktan bulıunduğu ancak insanların bunu 2028 yılında öğrenebileceğini iddia etti.

ABD hükümetinin bir projesinde çalıştığını söyleyen Noah, gizlenme nedeni olarak suikaste kurban gitmekten korması olduğunu belitti.

"50 YAŞINDAYIM AMA İLAÇLARLA 25 GÖSTERİYORUM"

Noah, anksiyete rahatsızlığı yaşadığını ve zamanda yolculuk yapabildiğini iddia ediyor. Ayrıca yaklaşık 50 yaşında olduğunu öne sürüp, genç görünebilmek için gizli ilaçlar aldığını ve şu anda 25 yaşındaymış gibi göründüğünü belirtiyor.

"HERKES ZAMANDA YOLCUĞUN GERÇEKLİĞİNE İNANSIN İSTİYORUM"

Noah, "Kimseyi aldatmak niyetinde değilim. Açık konuşmak istiyorum, tek hedefim herkesin zaman yolculuğunun gerçekliğine inanması. Aslında ben bir zaman gezginiyim.” şeklinde devam ediyor.

 "2003 YILINDAN BU YANA ZAMANDA YOLCULUK MÜMKÜN"

Aslında, 2003 yılından bu yana zaman yolcuğunun mümkün olduğunu ve 2028 yılına kadar dünya kamuoyunun bundan haberi olmayacağını belirtiyor. Hayatının büyük bölümünü 2021 yılında geçirdiğini iddia eden Noah, röportajı sırasında ellerini başının arasına alıp duysallaşmaya başlıyor.

YAKIN GELECEKLE İLGİLİ BİLGİ

Noah, yakın gelecekle ilgili ilginç ipucuları veriyor. Elektrikli otomobillerin bir anda yaygınlaşacağını ve 2021 yılındaki elektrikli araçların, dolu bir batarya ile 1000 kilometre gidebileceğini söylüyor. 

"2020'DE TRUMP YENİDEN BAŞKAN SEÇİLECEK"

Sürdürülebilir enerji ve yapay zeka yatırımlarının artacağını ve gözlerimizin yerine, masaüstü bilgisayar fiyatına alacağımız yapay gözleri kullanacağımızı söyleyen Noah, 2020 ABD başkanlık seçimlerinde Donald Trump’ın yeniden seçileceğini belirtiyor. Hatta Trump konusunda yüzde yüz emin olduğunu da vurguluyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar