8 Mayıs 2018 Salı günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları

Yeni güne umutlu bir başlangıç yapmak, sizi daha iyi hissettirecek yeni kararlar almak ve hayatınızı güzelleştirecek gelişmelere yelken açmak istiyorsanız 8 Mayıs 2018 Salı günlük burç yorumlarınızı azonceoldu.com'dan okumalısınız.

8 Mayıs 2018 Salı günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
8 Mayıs 2018 Salı 09:36

8 Mayıs 2018 Salı günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları

Koç Burcu

Bugün düşündüğünüz bazı şeyleri gerçekleştirme imkanı bulabilirsiniz. Maddi konulara ayrı bir yoğunluk vererek bugün bunları da çözüme kavuşturabilirsiniz. Uzun süredir özlemini çektiğiniz fırsatlar bugün kapınızı çalabilir. Bu ay parasal konularda olumlu gelişmeler yaşatırken sabit gelirinizi de arttırmaya yönelik projeler içinde olabilirsiniz.

Boğa Burcu

Yaşam kalitenizi yukarılara taşımak niyetindeyseniz parasal konulara daha fazla özen göstermelisiniz. Bugün yapacağınız çalışmalarda yeni hayallere dalabilir ve yeni hevesleriniz ortaya çıkabilir. Beklediğiniz desteği karşı taraftan görmenizi sizi ayrı rahatlatacak. Çalışma hayatınızda ayrı bir platform önünüze gelebilir.

İkizler Burcu

İstekleriniz konusunda fazla iddiacınız ve bu durum arkadaşlarınız arasında fevri davranışlı olarak görünmenize neden oluyor. Kendinizi anlatmak için bugün çok yanlış yollar seçebilirsiniz. Bencillikle suçlanabilirsiniz ancak bu durumdan çekinmeyin ve kendinizin ödün vermeyin.  Bugün yeni bir çalışmanın içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bu aralar biraz gizliliğe ihtiyacınız var.

Yengeç Burcu

Mantığınız ve duygularınız arasında bir denge kurmak ve buna göre yaşamak istiyorsunuz. Bugün sevdiklerinizle bir şekilde bir araya gelebilirsiniz. İçlerinden bazıları çapkınlık yapabilir ve uçarı davranabilir. Hoş kişiler yaşamlarına girebilir ve zevklere aşırı düşkünlük ortaya çıkabilir.

Aslan Burcu

Maddi anlamda harcamalarınız artmış durumda. Parasal konularına dikkat etmenizde fayda var. Sıkıntılarınızı ve dertlerinizi yenmenin en iyi yolu sosyal ilişkilerinize ağırlık vermeniz. Bugün bazı olumsuzluklar yaşayabilir ve bu da motivasyonunuzun düşmesine neden olabilir. Ancak koşullarınızı tekrar düşünerek kendiniz yeni bir yol çizmelisiniz. Sınırlarınızı zorlamayı seven birisiniz bunun da üstesinden gelebilirsiniz.

Başak Burcu

Maddi konularda istediğiniz performansı yakalayabilmeniz için uygun bir gün. Bugün mantıksal yönleriniz daha ağır basabilir. Sistemli hareket ederek ayrıntılara dikkat çekebilirsiniz. İstemediğiniz hiçbir şeyi size yaptıramadıklarını bugün bir kez daha anlayabilirler. Olaylara bakış açınızda ayrı bir gizem söz konusu. Sözleriniz bazı kişileri yaralayabilir.

Terazi Burcu

Yaşam enerjinizin oldukça yoğun olduğu bir gün. Bu enerji sizi duygularınızı özgürce kullanma eğilimine götürebilir. Kişisel değerlerinizi yargılamadan maddeci bir bakış açısına bürünebilirsiniz. Düşüncelerinizi doğru ya da yanlış oluşunu bugün kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Ailenizin siz olan desteğini bugün hissedeceğiniz bir gün.

Akrep Burcu

İlişkinizin sağlamlığını her yönden ölçebilmek ve görebilmek için önemli bir gün. Gücünüzün üstünde bir çalışma örneği sergiliyorsunuz. Bugün çok fazla fedakar olabilirsiniz. İlişki bakımından olumlu bir gün hatta nişan ve evlilik konuları bile konuşabilirsiniz.

Yay Burcu

Çalışma hayatınızda oldukça sistemli çalışıyorsunuz ve bu durum dışarıdan fark ediliyor ve takdir ediliyor. Bugün görüşme yapacağınız kişilerin nitelikli olmasına özen gösteriyorsunuz. Bazı kişilerle bağlarınızı güçlü tutma eğilimindesiniz. Hayatınızın aksayan yönlerini toparlamak içi uygun bir gün. Planlı hareket ederseniz istediğiniz sistemi kurabilirsiniz. Bugün sabırlı olmanızda fayda var.

Oğlak Burcu

Bugün enerjik oluşunuz yaratıcılığınızı ayrı körükleyebilir. Fiziksel özelliklerinizi ve olumlu yönlerinizi sergileyebilecek ortamlarda bulunacaksınız. Bugün kendinizi oldukça çok verimli hissediyorsunuz. İsteklerinizdeki artış istediğiniz performansı yakalamanızı sağlayabilir. Bugün çocukların da katılacağı aktiviteler söz konusu olabilir.

Kova Burcu

Bugün fikirlerinizden ödün vermek gibi bir niyetiniz yok. İnatçı tavırlarınız ve yapınız daha keskin bir şekilde kendini gösteriyor. Savunduğunuz bazı olaylarda haklı olma ihtimaliniz çok yüksek. Bakış açınızla ilgili sorunlar sizi bazı yönlerden kısıtlayabilir. Yaşadığınız bazı olayları esneklik bakımından değerlendirebilirsiniz.

Balık Burcu

Yakın çevrenizdekilerin önerilerini dinlemelisiniz. Kişisel anlamda ihtiyacınız olan güven arayışını partnerinizde yakalayabilirsiniz. Gözlemciliğinizin güçlenmesi yorum yeteneğinizi daha da arttırıyor. Bugün yakınlarınızın ve kardeşinizin katılacağı bir iş birliği içinde olabilirsiniz. Maddesel anlamda kazançlarınızı bugün sorgulayabilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar