Zalim İstanbul Nedim kimdir? Berker Güven instagram - Hangi dizilerde oynadı? Yaşı ve annesi

Berker Güven instagram! Zalim İstanbul Nedim karakterine can veren Berker Güven oyunculuğuyla alkış topladı. Peki ama Zalim İstanbul dizisinde Nedim kimdir? Berker Güven instagram adresi! Haberimizde Berker Güven hangi dizilerde oynadı? Yaşı ve annesi ile ilgili bulabilirsiniz.

Zalim İstanbul Nedim kimdir? Berker Güven instagram - Hangi dizilerde oynadı? Yaşı ve annesi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
17 Nisan 2019 Çarşamba 11:37

Zalim istanbul nedim kim? sorusu dizinin müdavimleri tarafından araştırılmaktadır. Kanal D uzun zamandır reyting listelerinde üst sıralara çıkacak yeni dizi yayınlayamamaktaydı. Zalim İstanbul dizisinin reytingleri Kanal D'yi pazartesi günleri 4. sıraya taşımıştır. İşte Zalim İstanbul dizisinde rol alan Nedim karakteri ile ilgili bilgiler haberimizde. Zalim İstanbul dizisinin Nedim'i Berker Güven kimdir? İnstagram bilgileri haberimizde. 

Zalim İstanbul Nedim kim?

Zalim İstanbul dizisinde Nedim'i Berker Güven canlandırmaktadır. Agah Bey’in vefat eden abisinin oğlu. Çocukluk döneminde hala gizemini koruyan bir kaza ile çatıdan düşüp felç geçirmiştir. Amcası, Nedim’in geçirdiği kazadan dolayı hep kendini suçlamış ve abisinin emanetini gözünden ayırmamaya yemin etmiştir. Nedim tekerlekli sandalyeye muhtaç halde yaşarken amcası dışında destekçisi olmamıştır. Zaman zaman düzelme belirtileri gösterse de yine akıl almaz bir şekilde sağlık durumu gerilemiştir. Nedimin düzelme belirtilerinden rahatsız olanlar, Nedim’ in şahit olduklarını da hatırlamaması için de elinden geleni yapacaktır. 

Berker Güven kimdir? 

Berker Güven, 7 Eylül 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü'nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında rol aldığı Babam filmi ile yaşayan Berker Güven şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Nedim karakterine hayat vermektedir Berker Güven, 1.80 metre boyunda, 77 kilo ve Başak burcudur.

Berker Güven’in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Zalim İstanbul (Nedim) (TV Dizisi)

2017 – Vatanım Sensin (Aleksi) (TV Dizisi)

2017 – Babam (Arif) (Sinema Filmi)

Berker Güven instagram

Berker Güven'in instagram hesabında 143 gönderi, 87,8 bin takipçi ve 56 takip ettiği kişi bulunmaktadır. 

https://www.instagram.com/berkerguvenn/

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar