Yeni Gelin 62. bölüm izle, Yeni Gelin son bölüm tek parça hd izle

Yeni Gelin 62. bölüm izle, Yeni Gelin son bölüm tek parça hd izle. Asiye, Möhteber ve Ayşe’yi karşısında bulacak. Nazgül’ün çocukluğuna dönecek. Yeni Gelin 62. bölüm izle, Yeni Gelin son bölüm tek parça hd izle bilgilerini sizler için derledik.

Yeni Gelin 62. bölüm izle, Yeni Gelin son bölüm tek parça hd izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
17 Kasım 2018 Cumartesi 17:18

Yeni Gelin 62. bölüm izle, Yeni Gelin son bölüm tek parça hd izle. Ayşe ve Möhteber cebren ve hile ile konağa dönmüş, Bozoklar eski “sıradan” günlerine geri dönmüştür. Ama artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Çünkü konakta yedi aylık hamile bir yeni gelin ve onun yeni kuralları geçerlidir. Bella herkese kök söktürmeye yemin etmiştir. O yumuşak huylu, yufka yürekli Bella gitmiş, yerine kuralcı, despot ve dediğim dedik bir Bella gelmiş ve tüm konak halkını muma çevirmiştir. Bozok Konağı’nın adeta taşıyıcı kolonu olan kavga, şiddet ve gürültü artık yasaktır. Yeni Gelin 62. bölüm izle, Yeni Gelin son bölüm tek parça hd izle linki aşağıda haberin içindedir. Kavga eden, saniyesinde karşısında Bella’yı bulur. Gürültü yapan, Bella’nın hışmına uğramayı göze almalıdır. Bu, konağın horozu olsa bile. Bella hamileliğinin son iki ayını konağa zehretmeye adeta yemin etmiş gibidir. Herkes Bella’yı memnun etmeye çalışmaktadır. Yeni Gelin 62. bölüm izle, Yeni Gelin son bölüm tek parça hd izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Hamilelik haberiyle hayatı değişen sadece Bozoklar değildir. Baranların hayatı da tamamen değişmiştir. Ama onların hayatı iki kere değişmiştir. Bella sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı doğum mottosuyla Bozok Konağı’nı adeta içtimaya tabi tutar. Aile bireylerine sırasıyla görevler ve sorumluluklar verir. Yeni Gelin 62. bölüm izle, Yeni Gelin son bölüm tek parça hd izle ile ilgili haberimizde biraz daha bu bölümü anlatıyoruz. Ama bunu “biraz” abartır. Aileye verdiği son görevle birlikte herkes ne yapacağını şaşırır.Bütün konak, yumurta peşine düşmüş, hayatlarını birer yumurtaya vakfetmişlerdir. Asıl sürpriz yumurtadan kimsenin haberi yoktur. İşte Yeni Gelin 62. bölüm izle, Yeni Gelin son bölüm tek parça hd izle bilgileri...

Yeni Gelin 62. Bölüm Fragmanı

Yeni Gelin 62. Bölüm Fragmanı Yayında! Asiye’nin, Möhteber ve Ayşe’yi karşısında bulduğu, Nazgül’ün çocukluğuna döndüğü, Gökhan’ın görevine uğurlandığı tanıtımda Şirin, “Bebeğimiz geliyor!” sözleriyle Baran’a müjdeyi veriyor.

Yeni Gelin 62. Bölüm Fragmanı - 2

Şirin ve Baran ikiz bebek müjdesi verirken, sese tahammülü kalmayan Bella ortalığı birbirine katıyor. Hazar’ın başının belaya girdiği, Kağan’ın soğuktan donduğu tanıtımda sancılanan Bella, “Kızımız geliyor!” sözleriyle doğumun başladığının sinyallerini veriyor.

Yeni Gelin 62. bölüm izle

Yeni Gelin 62. bölüm izle - Yeni Gelin son bölüm tek parça hd izle

Yeni Gelin konusu

Şehirli genç bir kızın yeni gelinlik hallerini konu alan Yeni Gelin'de başrolleri Jessica May ve Tolga Mendi paylaşıyor. Dizide Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık ve daha birçok ünlü oyuncu da yer alıyor. Dizisinin senaryosunu Ersoy Güler yönetmenliğini ise Tülay Kocatürk ve Ersoy Güler üstleniyor.

Yeni Gelin Oyuncuları 

Bella karakterini Jessica May, Hazar karakterini Tolga Mendi, Kalender karakterini Mustafa Avkıran, Kağan karakterini Dağhan Külegeç, Möhteber karakterini Sema Keçik, Kamilla karakterini Lale Başar, Kamil karakterini Renan Bilek, Asiye karakterini Yonca Şahinbaş, Müsellim karakterini Burçin Bildik, Ayşe karakterini Zeynep Kankonde, Türkmen karakterini Esin Gündoğdu, Nazgül karakterini Bahar Süer, Şirin karakterini Feride Hilal Akın, Afet karakterini Ece İrtem, Gökhan karakterini Mustafa Çavuş, Baran karakterini Halil İbrahim Kurum canlandırmaktadır. 

Bella (Jessica May)

“Yeni gelin, sevdalı gelin, saf, masum, biçare gelin...” Türkiye Büyük Elçisi bir babayla, yüksek sosyete bir annenin İspanya’da dünyaya gelmiş biricik kızıdır. Bilgili ve görgülü olmasının yanı sıra aşırı sevecen, cana yakın ama bir o kadar da sakardır. Hayatının aşkının terkesine atlayıp Çukurova’ya kadar gözü kapalı gelmiştir. Konaktaki şer ittifakı gözünü açacak diye beklenirken onun gözleri, aşktan daha bir kör olmuştur. Ona göre herkes özünde iyi insandır. Şer ittifakının başı Möhteber bile... Onun iyiliği, herkesi iyi etmeye yetecek midir? 

Yeni Gelin 62. bölüm izle, Yeni Gelin son bölüm tek parça hd izle

Jessica May Kimdir, Kaç Yaşında? Jessica May, 5 Aralık 1993 yılında Paranacity'de doğdu. Kitap okumak ve ata binmeyi seven Jessica, 1.75 boyunda, yeşil gözlü ve yay burcudur. Biyolojik Bilimler Bölümü'nü kazanan Jessica May, kariyerine model olarak devam etmek için eğitim hayatına ara verdi. Köpekleri çok seven Jessica May, özellikle sokak köpeklerine elinden geldiğince bakmaya çalışıyor. En büyük hayallerinden biri sokakta bulduğu köpeklerden bir hayvan çiftliği kurmak. 15 yaşına kadar çiftlikte büyüyen Jessica'nın öğretmen olan annesi ve çiftçi olan babası Brezilyalıdır. Ayrıca veterinerlik okuyan bir erkek kardeşi vardır. Türkiye'yi gezmekten ve farklı kültürleri tanımaktan keyif alan Jessica'nın farklı şehirleri görmek, sıcak ilişkiler kurmak yapmak istediği planları arasında. Jessica May, Show TV'nin yeni dizisi Yeni Gelin'de, Türkmen Aşireti'ne gelin giden genç bir kızı oynamaktadır.

Hazar (Tolga Mendi)

“Hikayemizin Romeo’su, Çukurova’nın modern ağası...”

Bella’nın prensi, Bozok Aşireti’nin varislerinden biridir. Doğduğu toprakların gözü pekliğini, yüreği karalığını almış; dayatmalarına ise her daim karşı çıkmıştır. Öyle ki, bir anda vurulduğu yarı İspanyol Bella’yı takıp koluna konağa gelin diye getirmiştir. Hazar, ölümüne aşık; ailesi ölümüne inatçı. Ama Hazar daha inatçı. Çünkü ona göre aşk, her savaşı mutlak zafere taşıyacaktır.“Hikayemizin Romeo’su, Çukurova’nın modern ağası...”  Bella’nın prensi, Bozok Aşireti’nin varislerinden biridir. Doğduğu toprakların gözü pekliğini, yüreği karalığını almış; dayatmalarına ise her daim karşı çıkmıştır. Öyle ki, bir anda vurulduğu yarı İspanyol Bella’yı takıp koluna konağa gelin diye getirmiştir. Hazar, ölümüne aşık; ailesi ölümüne inatçı. Ama Hazar daha inatçı. Çünkü ona göre aşk, her savaşı mutlak zafere taşıyacaktır.  Tolga Mendi Kimdir, Kaç Yaşında? 23 Mart 1993 yılında doğan Tolga Mendi, 1.86 boyunda, 80 kilo ve Koç burcudur. İlgi alanları; fitness, sinema ve tiyatrodur.  İsmail Safa Özler Almanca Anadolu Lisesi'nden mezun olan başarılı oyuncu daha sonra Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nde okumaya başlamıştır.  2 dönem oyunculuk eğitimi alan Tolga Mendi, Show TV'de Acı Aşk dizisinde yer almıştır. Tolga Mendi, Yeni Gelin'de Hazar karakteriyle izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Tolga Mendi Kimdir, Kaç Yaşında? 
23 Mart 1993 yılında doğan Tolga Mendi, 1.86 boyunda, 80 kilo ve Koç burcudur. İlgi alanları; fitness, sinema ve tiyatrodur. İsmail Safa Özler Almanca Anadolu Lisesi'nden mezun olan başarılı oyuncu daha sonra Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nde okumaya başlamıştır. 2 dönem oyunculuk eğitimi alan Tolga Mendi, Show TV'de Acı Aşk dizisinde yer almıştır. Tolga Mendi, Yeni Gelin'de Hazar karakteriyle izleyicilerinin karşısına çıkmaktadır. 

 

Kalender (Mustafa Avkıran)

“Bozok Aşireti’nin Mezopotamya Yürekli Türkmen Reisi…”

Dağ gibi, kale gibi dimdik dursa da, evlatları için kireç taşı misali ufalanır yüreği… Koca aşireti, tek lafıyla hizaya sokar sokmasına da, üç kadınla baş etmek kolay mı? Hem de biri Kürt, biri Arap, biri de Laz… Mezopotamya yürekli dediysek boşuna demedik…

Yeni Gelin 62. bölüm izle, Yeni Gelin son bölüm tek parça hd izle

Mustafa Avkıran kimdir, kaç yaşında?

1963 yılında Gaziantep’te doğdu. 1983 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı. Bir yandan da Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndaki yüksek lisansını tamamladı. Mustafa Avkıran, 1987 yılında ‘Küçük Prens’ oyununda başladığı yönetmenlik hayatına İstanbul, Van, Ankara, Antalya, Bursa ve Trabzon Devlet Tiyatroları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Bakırköy Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda devam etti.
1993-1995 yılları arasında Antalya Devlet Tiyatrosu’nda müdürlük yaptı. Sanat üretimiyle uzun yıllarını geçirdiği Devlet Tiyatroları’nda yaptığı işlerle; birçok ödül kazandı.
1995 yılında ilk sinema filmi, ‘Sokaktaki Adam‘ ile 32. Altın Portakal Film Festivali'nde ve 18. Siyad Türk Sineması Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Bu filmi, sonrasında ‘Cumhuriyet’, ‘Kayıkçı’, ‘İstanbul Kanatlarımın Altında’, ‘Hayatının Tek Yolculuğu’, ‘Mutluluk’, 'Av Mevsimi’, ‘Hadi baba Gene Yap’ ve ‘Delibal' gibi başarılı filmler takip etti.
Mustafa Avkıran’ın Oynadığı Diziler
Yeni Gelin/Kalender Bozok/2017
Filinta/2015
Sevdam Alabora/2015
Kaçak/2013
Kuzey Güney/2011
Karakol/2011
Yaprak Dökümü/2009
Ezo Gelin/2006
Kayıt Dışı/2005
Beni Bekledinse/2003
Kınalı Kar/2002
Kurşunkalem/2000
Yılan Hikayesi/2000

Kağan (Dağhan Külegeç)

“Bozokların en büyük varisi, kardeşinin gölgesini yırtmaya çalışan bir büyük abi… ”Şirketlerin ve işlerin yükü onun üzerindedir. İçten içe hep kardeşi Hazar’ı kıskanmıştır. Çünkü Hazar, onun yaşayamadığı hayatı yaşamaktadır. Kağan ise hiçbir zaman Hazar gibi isteklerinin ve tutkularının peşinden gidecek gücü kendinde bulamamıştır. Her ne kadar Hazar’ı yerden yere vursa da, Hazar’ın başı tehlikeye girdiğinde ilk o koşar, yardımına.

Yeni Gelin 62. bölüm izle

Dağhan Külegeç kimdir?

Dağhan Külegeç, 18 Ekim 1978 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde tamamlamıştır. 2002 yılında G.A.G. programında yardımcı yönetmen, 2003 yılında ise Over Game adlı bilgisayar oyunu programında sunucu olarak çalıştı. Genç oyuncunun rol aldığı ilk tv dizisi, 2003-2004 yılları arasında kadrosunda bulunduğu Lise Defteri oldu. Serhat karakterini canlandırdığı Lise Defteri’nde 27 bölüm oynayan Külegeç, bu dizinin sona ermesinin ardından kadrosuna katıldığı Hırsız Polis dizisinde canlandırdığı Jilet karakteri ile 2005-2006 yılları arasında sevenlerinin karşısına geçti. Dağhan Külegeç’i asıl popülerliğine kavuşturan yapım ise, 2007 yılında başlayan ve 2011 yılına kadar devam ettiği Kavak Yelleri dizisi olmuştur. Bu projeden sonra 2014 yaz sezonunda Kiraz Mevsimi adlı dizide rol almış, aynı dönemde Ayşe Erbulak ile birlikte Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi’ni kurmuşlardır. 11 Mart’da Show TV ekranlarına gelecek Yeni Gelin dizisinde Kağan karakterini canlandırmaktadır.

Möhteber (Sema Keçik)

“Kalender’in ilk karısı; şeytanın pabuç tedarikçisi, alicengiz oyunlarının oyun kurucusu… ” Kalender’in ilk göz ağrısı... Mecazi değil, Möhteber, gerçekten Kalender’in dinmek bilmeyen ağrısıdır. En çok da baş ağrısı... Bozok’ların düşmanı Duran Aşiretindendir. İki düşman aşirete barış köprüsü olacağına tüm köprüleri yakmıştır. Artık hayattaki en ulvi amacı -kendi tabiriyle bela gelin- Bella’yı bir an önce konaktan def etmektir.

Yeni Gelin 62. bölüm izle, Yeni Gelin son bölüm tek parça hd izle

Sema Keçik kimdir?

Sema Keçik, 1965 yılında Ağrı’da dünyaya geldi. Lisansını Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümü Ses ve Ritm Eğitimi Bölümü’nde tamamladı. İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin dansçısı olan Sema Keçik, 2009 yılında rol aldığı Bir Bulut Olsam dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Bir döneme damga vuran, baş rollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli ve Nebahat Çehre’nin başrollerini paylaştığı Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Daye Hatun rolünü canlandırdı. Ardından Aşk Yeniden ve Paşa Gönlüm dizilerinde rol aldı. Sema Keçik, 2017’den bu yana Show Tv’de yayınlanan başrolü Jessica May Drociunas ve Tolga Mendi’nin paylaştığı Yeni Gelin dizisinin kadrosunda yer almakta ve Möhteber karakterini canlandırmaktadır.

Kamilla (Lale Başar)

“Avamlık, cehalet ve köylülük düşmanı. Sosyetenin Çukurova’da parlamaya çalışan neferi” Bella’nın asilzade annesi, tam bir İspanyol hanımefendisidir. Otoriter yapısından mütevellit kocası ve kızının bütün haklarına el koymuş, onlar üzerinde her konuda söz sahibi olmuştur. Bella, Hazar’la evlenerek bu ipoteği hayatının üzerinden kaldırsa da kurtuluşu hiç kolay olmayacaktır. Çünkü hiçbir kavga, Kamilla daha son sözünü söylemeden bitemez.

Yeni Gelin 62. bölüm izle, Yeni Gelin son bölüm tek parça hd izle

Lale Başar?

Lale Başar, 1964 yılında Ordu'da doğmuştur. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. Bursa Devlet Tiyatrosu'nda ve Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yapmıştır. İlk oyunculuk deneyimini 1986 yılında rol aldığı Dudaktan Kalbe dizisi ile yaşayan Lale Başar; Aşk Yenide, Hayat Bazen Tatlıdır, Deniz Yıldızı Karamle, Yeni Evli, Duvar, Kod Adı Kaos gibi birçok projede yer almıştır. Show Tv'de yayınlanan; başrolü Jessica May Drociunas ve Tolga Mendi'nin paylaştığı Yeni Gelin dizisinin kadrosunda yer almakta ve Kamilla karakterini canlandırmaktadır. Lale Başar; Unutursam Fısılda, Göl Zamanı ve Köksüz filmlerinde rol alarak sinema dünyasında da yerini almıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar