Yaşamayanlar dizisinin Dmitry'si Kerem Bursin kimdir?

Yaşamayanlar dizisinin Dmitry'si Kerem Bursin kimdir? Sorusu Türkiye'nin ilk vampir dizisinin bugün başlayacağı duyurulması ile birlikte merak konusu oldu. Yaşamayanlar dizisinin Dmitry'si Kerem Bursin kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Yaşamayanlar dizisinin Dmitry'si Kerem Bursin kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
6 Eylül 2018 Perşembe 12:07

Yaşamayanlar dizisinin Dmitry'si Kerem Bursin kimdir? Sorusu Türkiye'nin ilk varmpir dizisinin yayınlanan tanıtım filmleri ile bugün ilk bölümünün yayınlanacağı duyurulması sonrası merak konusu oldu. Yaşamayanlar dizisinin Dmitry'si Kerem Bursin kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 164 yaşında genç vampir Mia'nın tekrar insan olabilmek için 500 yaşındaki İstanbul'un sahibi Dmitry'nin peşine düşmesini konu alan dizi bugün seyircisi ile buluşacak. İşte Yaşamayanlar dizisinin Dmitry'si Kerem Bursin kimdir? Sorusunun yanıtı...

Dmitry (Kerem Bursin)

Mia karakterini de vampire dönüştüren güçlü ve korkusuz Vampir Dmitry, 500 yaşında bir vampirdir. Onu şu sözlerler özetleyebiliriz. "O, İstanbul’da yaşamıyor; İstanbul onun"

Yaşamayanlar dizisinin Dmitry'si Kerem Bursin kimdir?

Kerem Bursin 4 Haziran 1987 yılında dünyaya gelmiş Amerikada'da oyunculuk eğitimi almıştır.Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas'ta birçok konser verdi.1,79 cm boyunda olan Kerem Bursin'i keşfeden isim Oscar'lı yapımcı Roger Corman.Amerika'da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage'den sonra üniversite eğitimini tamamladı. Ardından Los Angeles'a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, kuzeninin düğünü için İstanbul'a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.Daha öncede her yaz tatilinde Türkiye'ye anneannesinin yanına geldi.

Rol aldığı filmler

2013 The Living Dead
2010 Sharktopus
2008 Killian
2007 The Architect
2006 Razor Man
2010 Kiss of Death

2 Temmuz 2013 tarihinde başlayan "Güneşi Beklerken" adlı gençlik dizisinde Kerem Bursin, başrolleri Emre Kınay, Hande Doğandemir ile paylaştı.2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan "Unutursam Fısılda" isimli filmde Kerem Bursin, Hümeyra, Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte oynadı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar