Veysel İpekçi Güngören hangi partili? Veysel İpekçi nereli? Veysel İpekçi kimdir? instagram adresi

Güngören Belediyesi Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi büyük tepki toplayan işçiye tuvalet cezasının ardından görevden alındı. Veysel İpekçi Güngören hangi partili? Veysel İpekçi nereli? Veysel İpekçi kimdir? instagram adresi ile ilgili bilgiler araştırılıyor.

Veysel İpekçi Güngören hangi partili? Veysel İpekçi nereli? Veysel İpekçi kimdir? instagram adresi
Son Güncelleme: 6 Aralık 2019 Cuma 12:50
6 Aralık 2019 Cuma 12:43

Veysel İpekçi Güngören hangi partili? Veysel İpekçi nereli? Veysel İpekçi kimdir? instagram adresi ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Güngören Belediyesi Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi tepki gören tuvalet cezasının ardından istifa etti. Konuyla ilgili Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, "Mesai arkadaşımız ve Güngören halkından özür dileriz" dedi. Peki ama Veysel İpekçi Güngören hangi partili? Veysel İpekçi nereli? Veysel İpekçi kimdir? instagram adresi

Veysel İpekçi kimdir?

SÖZCÜ'nün edindiği bilgiye göre Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir ile istifası alınan Veysel İpekçi'nin ilişkisi geçmişe dayanıyor. 2011 yılında birlikte İstanbul Esenler'de 100 bin lira sermayeli BD Mimarlık adlı şirketi kuran iki isim, ticari birlikteliklerini 2017 yılında sonlandırıyor.

Veysel İpekçi yüzde 10 ortağı olduğu şirketteki hisselerini Bünyamin Demir'e devrediyor. Demir ise Güngören Belediye Başkanı olmasının ardından şirketini Dilek Duman'a devrediyor. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den Güngören Belediye Meclis Üyesi seçilen İpekçi'yi daha sonra belediye başkan yardımcısı olarak atayan Demir, Mal Hizmetler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Strateji Geliştirme Müdürlüğünü eski ortağına bağladı.

Ticaret sicil kayıtlarına göre, Veysel İpekçi ile Bünyamin Demir'in Bağcılar'da 2014 yılında kurulan MEDHAL Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Kooperatifi'nin yönetiminde görev alıyor. Bünyamin Demir MEDHAL'in Yönetim Kurulu Başkanı, İpekçi ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görünüyor. Yönetimdeki diğer isim olan Mehmet Seyyar ise hali hazırda Bünyamin Demir'in Güngören Belediyesi'nde özel kalem müdürlüğünü yapıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar