Pedro de Noronha instagram - Tülin Şahin'in eşi ne iş yapıyor? Pedro kimdir?

Porktekizli iş adamı Pedro De Noronha Tülin Şahin ile evlendi. Haberi duyan magazinseverler Pedro de Noronha kimdir, ne iş yapıyor? sorularını araştırmaktadır. İşte Pedro de Noronha instagram ile ilgili bilgiler.

pedro de noronha instagram
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
17 Nisan 2019 Çarşamba 10:00

Pedro De Noronha kimdir? Pedro De Noronha ne iş yapıyor? Pedro De Noronha instagram bilgileri merak edilmektedir. Tülin Şahin geçen akşam Portekizli iş adamı Pedro De Noronha ile evlendi. Haberimizde Pedro de Noronha instagram - Tülin Şahin'in eşi ne iş yapıyor? Pedro kimdir? bilgilerini bulabilirsiniz. Tülin Şahin ortak bir arkadaşı sayesinde tanıştığı Portekiz’li iş adamı Pedro De Noronha’yla bir ilişki yaşamaya başlamıştı. Şahin ilişkileriyle ilgili olarak 7 ay önce hızlı bir şekilde ciddiyet kazandıklarını ifade etmişti. İşte Tülin Şahin'in eşi Pedro de Noronha kimdir ne iş yapıyor? İnstagram ile ilgili bilgiler. 

Pedro De Noronha kimdir?

Pedro De Noronha Portekizli bir iş adamıdır. Portekiz'de banka yatırımcısı olarak bilinmektedir. 2017 yılında Mehmet Özer ile 12 senelik evliliğini boşanarak bitiren Tülin Şahin ile evlenmiştir. 

Pedro De Noronha instagram

Pedro De Noronha'nın Instagram hesabında 756 gönderi, 731 takipçi ve 691 takip ettiği kişi bulunmaktadır.

https://www.instagram.com/pedrodenoronha/

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar