Talat Atilla kimdir, kaç yaşında, Twitter adresi ne?

Talat Atilla kimdir, kaç yaşında, Twitter adresi ne? sorusu son günlerde tartışma konusu olan Beştepe’ye giden CHP’li iddiası ile araştırılmaya başlandı. Peki Talat Atilla kimdir, kaç yaşında, Twitter adresi ne? Detaylar haberimizde…

Talat Atilla kimdir, kaç yaşında, Twitter adresi ne?
Son Güncelleme: 23 Kasım 2019 Cumartesi 14:34
23 Kasım 2019 Cumartesi 14:30

Talat Atilla kimdir, kaç yaşında, Twitter adresi ne? soruları Rahmi Turan’ın ortaya attığı Beştepe’ye giden CHP’li iddiası ve kaynağının Talat Atilla olduğunu açıklaması ile çok araştırılmaya başlandı. Siyaset kulislerinde çok tartışılan ve gündem olan iddianın kaynağının gazeteci Talat Atilla olması, Talat Atilla kimdir, kaç yaşında, Twitter adresi ne? sorularını da beraberinde getirdi. Peki, Talat Atilla kimdir, kaç yaşında, Twitter adresi ne? sizler içir araştırdık.

Yazar Rahmi Turan, CHP’li bir ismin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü yazdı. Bu yazı sonrasında ise siyaset tartışmaları meydana geldi.

Kılıçdaroğlu bu konu hakkında, “Doğrudur, ismini açıklamak istemiyorum” derken Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, “Güya ben Külliye'de bir CHP'li ile görüşmüşüm. arkadaşlarım gerekli cevabı verdiler. Bunu haber yapan gazeteci kayıp. Bay Kemal senin hayatın yalan. Eğer yiğitsen ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun? İspat edemiyorsan çek git. Bu kadar iddialı söylüyorum. Bizim hayatımıza yalan girmedi ama bunların hayatı yalan.” dediı.

O ismi açıkladı

Yazar Rahmi Turan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne giden kişinin CHP’li Muharrem İnce olduğunu söyledi. İnce ise konu hakkında, “Daha ilk günden Rahmi Turan’ın dile getirdiği iddiaların merkezine benim adımın oturtulacağını bana gelen bilgiler doğrultusunda tahmin etmiştim. Bunun benim üzerimden parti içi muhalefete yönelik bir operasyon olduğunu ve bunun Genel Merkezin mutfağında bir çete tarafından pişirildiğini biliyordum. Tahminlerimde yanılmadım. İddiaların benimle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur, olamaz. Bu bana, benim üzerimden parti içi muhalefete yönelik şerefsizce bir saldırıdır. Bu şerefsiz, onurdan insanlıktan nasip alamamış kalemşörle ve kaynağım dediği saray soytarısıyla mutlaka yargı önünde hesaplaşacağız.” açıklamasını yaptı.

Turan kaynağını açıkladı

Rahmi Turan, kendisine bu bilgiyi veren kişinin gazeteci Talat Atilla olduğunu söyledi.

Talat Atilla kimdir, kaç yaşında, Twitter adresi ne?

Gündemdeki gelişmelerle beraber adı merak konusu olan Talat Atilla, Ankara’da 1986 yılında meydana geldi. 1988 yılında gazeteciliğe ilk adımını attı. O dönemlerin önde gelen gazetelerinden birisi olan Anavatan Gazetesinde yazmaya başladı. Yine o dönemlerde İlk Haber gazetesinde muhabir olarak çalıştı. Sonrasında Ulus gazetesinde istihbarat şefliği görevlerinde bulundu. Günaydın Gazetesi, Son Havadis Gazetesi çalıştığı gazetelerdendir.

28 Nisan 2019 tarihinde Beyoğlu Grand Pera Emek Sahnesinde gerçekleşen 3.Ulusal Palandöken Ödül Töreninde ”Yılın Siyaset Yazarı” ödülüne layık görülmüştür. RADEV tarafından Yılın Gazetecisi ödülünü almıştır. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’a tazminat ödemek için evini satması hakkında yaptığı haber ile 2018 Aralık ayında ”Özel Haber” ödülünü aldı.

Talat Atilla’nın Twitter sayfasına @TalatAtilla  isminden ulaşabilirsiniz

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar