Survivor Melis Sezer ile Batuhan Karaca aşk mı yaşıyor?

Survivor Melis Sezer ile Batuhan Karaca aşk mı yaşıyor? sorusu araştırılmaya başlandı. Survivorda kıyasıya rekabet veren yarımacılar arasında Survivor Melis Sezer ile Batuhan Karaca aşk mı yaşıyor? iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki, Survivor Melis Sezer ile Batuhan Karaca aşk mı yaşıyor?

Survivor Melis Sezer ile Batuhan Karaca aşk mı yaşıyor?
Son Güncelleme: 28 Nisan 2021 Çarşamba 06:31
28 Nisan 2021 Çarşamba 06:15

Survivor Melis Sezer ile Batuhan Karaca aşk mı yaşıyor? Ekranların en iddialı yarışma programı Survivor 2021’de aşk bombası yaşanıyor. Ekran başındakiler ünlüler takımındaki ismin itirafına çok şaşırdı. TV8’de izleyiciyi ekran başına kilitleyen yarışma programı Survivor’da sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Her bölümünde diskalifiye, kavga ve tartışmaların damga vurduğu Survivor 2021’de yaşanan bu olay herkesi şaşkına çevirdi.  Survivor Melis Sezer ile Batuhan Karaca aşk mı yaşıyor? Survivor’da bir süredir herkesin merak ettiği aşk bombası ile ilgili bütün detayları sizler için araştırdık…

Survivor Melis Sezer ile Batuhan Karaca aşk mı yaşıyor?

Survivor’da ünlüler takımı yarışmacılarından milli tenisçi Melis Sezer ile Batuhan Karaca arasındaki yakınlaşma herkes tarafından merak ediliyordu.

Survivor ada konseyinde gönüllüler takımı yarışmacısı Ayşe, Melis'in Batuhan'dan hoşlandığını açık açık itiraf etti. Ayşe ayrıca Melis'in Batuhan'ı Aleyna Kalaycıoğlu'ndan kıskandığını da sözlerine ekledi. Bu arada Batuhan ve Melis'in açıklamaları da aralarındaki aşkı doğrular nitelikteydi… 

Batuhan konseyde, "Birleşme partisinden beri öyle entrikalar içerisindeyim ki inanamazsınız." dedi. Daha sonra konuya ilişkin konuşan ünlüler takımı yarışmacısı, "Ben buradan söylerim hiç çekinmeden. Bir de sevgili tribi yiyorum yani..." dedi. 

Yaşadıklarını adada arkadaşına anlatan Melis ise konuya ilişkin "Ben onun fikrine zıt bir şey söylediğim için şu an onun için bambaşka biri oldum" ifadelerini kullandı.

Survivor Melis Sezer kimdir?

2 Haziran 1993 tarihinde İzmir’de hayata gözlerini açtı. 28 yaşında olan Melis Sezer, 2010 yılında Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası'na ana tablodan katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçi olmasıyla tanınıyor. Survivor Melis Sezer’in boyu da izleyenlerin gündeminde yer alıyor. Survivor Melis Sezer, 1.68 m. boyuna sahiptir.  Öte yandan sosyal medya hesabı da bulunan Melis Sezer'in Instagram'daki kullanıcı adı 'melissezer__' dir. Başarılı tenisçi, sosyal medya hesabında da sık sık tenis maçlarına ve antrenmanlarına ait fotoğrafları paylaşmaktadır.

Batuhan Karacakaya kimdir?

Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Batuhan Karacakaya'nın yükselişi ise Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat gibi isimlerle birlikte rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi olmuştur. İki sezon boyunca oynadığı bu dizide Batuhan Karacakaya, Ziyagil Ailesinin küçük oğlu Bülent Ziyagil karakterini canlandırmıştır. Ardından Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol almış ve bu dizide de Mert Karakteri ile ekrana geldi.

Batuhan Karacakaya ayrıca sinema filmlerinde de rol almıştır. Aşk Tesadüfleri Sever filminde Mehmet Günsür 'ün çocukluğunu canlandırdı.

Ekranlardan bir süre uzak kalan genç oyuncu Batuhan Karacakaya, yaşadığı değişim ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Şimdilerde ise Diriliş Ertuğrul adlı dizi ile ekrana gelen Batuhan Karacakaya, Diriliş Ertuğrul dizisinde Engin Altan Düzyatan 'ın canlandırdığı Ertuğrul karakterinin kardeşi Dündar'ı oynadı.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Diriliş: Ertuğrul (TV Dizisi, 4 Sezon, Dündar Bey, 2016-2017)

Uzun Hikaye (Mustafa (15 Yaş, Sinema Filmi, 2012)

Umutsuz Ev Kadınları (TV Dizisi, 3 Sezon, Mert, 2011-2013)

Sen De Gitme (Selim, TV Dizisi, 2011)

Aşk Tesadüfleri Sever (Özgür, Sinema Filmi, 2011)

Bekle Beni (Salih, Sinema Filmi, 2010)

Dersimiz Atatürk (Sinema Filmi, 2009)

Aşk-ı Memnu (TV Dizisi, 2 Sezon, Bülent Ziyagil, 2008-2009)

Beşinci Boyut (Arif/Emre, TV Dizisi, 2005)

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar