Survivor 2020 Burak Yurdugör Instagramı, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2020 Burak Yurdugör Instagramı, kaç yaşında, nereli? soruları Survivor kadrosunun açıklanması sonrası çok araştırılan konular arasında yerini aldı. Survivor 2020 Burak Yurdugör Instagramı, kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde…

Survivor 2020 Burak Yurdugör Instagramı, kaç yaşında, nereli?
Son Güncelleme: 14 Şubat 2020 Cuma 16:44
14 Şubat 2020 Cuma 16:41

Survivor 2020 Burak Yurdugör, Instagramı, kaç yaşında, nereli? Merakla beklenen Survivor 2020 kadrosu açıklandı. Ünlüler ve Gönüllüler arasında yapılacak yarışmada Burak Yurdugör de yer alan isimler arasında. Peki Survivor 2020 Burak Yurdugör Instagramı, kaç yaşında, nereli? sizin için araştırdık.

Survivor 2020 Burak Yurdugör Instagramı, kaç yaşında, nereli?

21 yaşında İstanbul doğumludur. Babası İsviçre Zurich doğumlu fakat kökeni İstanbul ve Yemen'e dayanıyor. Bir kız kardeşi var. Babannesi ve ailesi ile beraber yaşıyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma Uçuş Harekat bölümünden mezun. Şuan da Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi bölümü okuyor. Spora ilk okulda başladı. Yüzme branşı ile belli bir süre basketbolu beraber oynadı ve üniversitede de kısa süreliğine amerikan futbolu oynadı. Aktif olarak şuan da crossfit ve fitness ile uğraşıyor.

Burak Yurdugör Instagram sayfasına @burakyurdugrofficial adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar