Sivasspor Rizespor şifresiz canlı izle - Sivasspor Rizespor ücretsiz bedava izle

Sivasspor Rizespor şifresiz canlı izle - Sivasspor Rizespor ücretsiz bedava izle. Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 13. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Sivasspor Rizespor maçı AZ TV, Justin TV, YouTube ve Periscope şifresiz canlı izle bilgilerini derledik.

Sivasspor Rizespor şifresiz canlı izle - Sivasspor Rizespor ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
25 Kasım 2018 Pazar 10:56

Sivasspor Rizespor şifresiz canlı izle - Sivasspor Rizespor ücretsiz bedava izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 13. hafta maçlarının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Sivasspor Rizespor şifresiz canlı izle - Sivasspor Rizespor ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz.Karşılaşmayı Hakem Ümit Öztürk yönetecek. İşte Sivasspor Rizespor şifresiz canlı izle - Sivasspor Rizespor ücretsiz bedava izle bilgileri...

Sivasspor Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Sivasspor Rizespor maçı hangi kanalda, hangi gün ve hangi saatte sorularının yanıtı netleşti. Süper Ligi'nin 13. haftasında Sivasspor-Rizespor karşı karşıya gelecek. 25 Kasım Pazar günü saat 13.30'da oynanacak maç, beIN Sports 1 ekranında canlı olarak yayınlanacak. Sivasspor-Rizespor maçı 25 Kasım Pazar günü saat 13.30'dan itibaren beIN Sports 1 ekranlarında naklen futbolseverler ile buluşacak.

Muhtemel 11'ler

Sivasspor: Tolgahan, Douglas, Bjarsmyr, Braz, Ziya, Hakan, Torje, Medjani, Emre, Robinho, Kone.

Rizespor: Gökhan, Brabec, Saadane, Mehmet, Orhan, Ali Çamdalı, Robin, Boldrin, Umar, Samudio, Muriqi.

Aşağıdaki emojilere oy verip maçı bu link üzerinden izleyebilirsiniz.

Tıkla kesintisiz izle


Sivasspor Rizespor maçı Justin Tv izle

Sivasspor Rizespor şifresiz canlı bedava izle


Sivasspor Rizespor şifresiz canlı izle - Sivasspor Rizespor ücretsiz bedava izle

Sivasspor Rizespor maçı hakemi

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Sivasspor ile Rizespor arasında oynanacak maçta Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk'ün yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Osman Gökhan Bilir yapacak.Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek tarafından üstlenilecek. 

Sivasspor Rizespor arasındaki 12. lig randevusu - Karşılaşmaları nasıl sonuçlandı?

Sivasspor ile Rizespor, Süper Lig`de 12 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda taraflar dörder galibiyet aldı. Sivasspor, Süper Lig`de Rizespor ile karşı karşıya geldiği son beş maçın birini kazanabildi; bu galibiyet iki takım arasındaki son Süper Lig maçında geldi (Şubat 2016). Rizespor ligde beş maçtır kazanamıyor (2B 3M); bu maçların tamamında gol yediler. Sivasspor, Süper Lig`de evinde oynadığı son sekiz maçta sadece bir kez yenildi. İki takım içinde zor ve kritik bir mücadele olacak ve fazla gol çıkmayacağı belirtilenler arasında. Maçın iddaa kodu 134. İddaa'da Sivasspor kazanır 1.60, berabere biter 3.15, Çaykur Rizespor kazanır 3.85 oranıyla bahisçilere sunuldu. Alt 1.70, üst 1.65 veriyor. Maçta karşılıklı gol var bahsinin oranı 1.45, karşılıklı gol yokun oranı ise 1.80. Sivasspor önceki hafta Fenerbahçe mücadelesinde 2-2 berabere kaldı. Çaykur Rizespor, İstanbul Başakşehir karşılaşmaında 1-0 yenildi. Kendi sahasında 2 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Sivasspor, 5 gol attı ve 5 gol yedi. Çaykur Rizespor, deplasmanda yaptığı karşılaşmalarda 2 beraberlik, 4 mağlubiyet elde etti. Çaykur Rizespor, deplasmanda 5 kez ağları sarsarken, 12 kez topu kendi kalesinde gördü.

Sivasspor Rizespor maçında sakatlar ve cezalılar

Sivasspor'da Rizespor maçı öncesi Mert Hakan Yandaş'ın sakatlığı bulunuyor. Rizespor'da ise sakatlığı bulunan Musa Çağıran'ın maçta görev alması beklenmiyor. İki takımın da cezalı oyuncusu bulunmuyor.

Rizespor'dan Sivasspor Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Hasan Kartal, "Toparlanmak ve yeni bir başlangıç yapmak için mutlaka Sivasspor maçından puan almak zorundayız." dedi.
Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige verilen milli maçlar arasını iyi değerlendirdiklerini ve özellikle Musa Çağıran dışındaki sakat oyuncuların yeniden takıma dönmesinin kendilerini bir nebze olsun rahatlattığını söyledi.

Ligde zor bir fikstürü geride bıraktıklarına değinen Kartal, üst üste oynadıkları Beşiktaş, Göztepe ve Medipol Başakşehir maçlarından puansız ayrılmalarının kendilerini moral olarak olumsuz yönde etkilediğini belirtti.

Bir an önce toparlanmaları gerektiğinin altını çizen Hasan Kartal, "Ligde maalesef son sırada bulunuyoruz ve bu, camiayı mutsuz ediyor. Bir an önce kendimize gelmeliyiz. Bu anlamda Sivasspor maçı çok değerli. Toparlanmak ve yeni bir başlangıç yapmak için mutlaka Sivasspor maçından puan almak zorundayız. Bize güvenenleri mahcup etmemeliyiz." ifadelerini kullandı.

Demir Grup Sivasspor'un ligde son hafta Beşiktaş'ı yendiğini hatırlatan Kartal, şunları kaydetti:

"Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyet onlar açısından moral oldu. Biz de Fenerbahçe karşısında iyi bir galibiyet almıştık. Artık her takım her takımı yenebiliyor. Konyaspor dün akşam Galatasaray karşısında son dakikada bir puan almayı başardı. Artık küçük ayrıntılar maç sonuçlarını belirliyor. Bu nedenle 90 dakika saha içerisinde mücadele etmeyi başaran takımlar kazanan taraf oluyor. Biz de bu bilinçle ligin ilk yarısında kalan beş maçta en iyisini yapma gayreti içerisinde olacağız. Amacımız devreye sağlıklı bir puan tablosu içerisinde girmek."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar