Şeyma Subaşı Guido Senia aşk mı yaşıyor? Guido Senia kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Sosyal medyada Şeyma Subaşı ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Peki ama Şeyma Subaşı Guido Senia aşk mı yaşıyor? Guido Senia kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

Şeyma Subaşı Guido Senia aşk mı yaşıyor? Guido Senia kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
28 Aralık 2018 Cuma 15:50

Sosyal medyada Şeyma Subaşı ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Peki ama Şeyma Subaşı Guido Senia aşk mı yaşıyor? Guido Senia kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Şeyma Subaşı Guido Senia aşk mı yaşıyor? Guido Senia kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Şeyma Subaşı Guido Senia fotoğrafları.

Şeyma Subaşı Guido Senia aşk mı yaşıyor?

Sosyal medyada Guido Senia ve Şeyma Subaşı'nın aşk yaşadığı iddia edildi. Şeyma Subaşı'nın İspanya'da tatil yaptığı sıralarda tanıştığı iddia edilen Guido Senia ile Instagram'dan takipleştikleri bilgisine de ulaşıldı. Peki ama Guido Senia kimdir? Bir ay önce Acun Ilıcalı ile tek celsede boşanan Şeyma Subaşı'nın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Kızı Melisa ile Meksika'nın Tulum şehrine giden Subaşı, genç bir erkekle samimi şekilde görüntülendi. 

Guido Senia kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Circoloco, dünyadaki en çok aranan parti markaları arasındadır ve dünyanın önde gelen dans müziği tapınaklarında dünyanın birçok yerinde ikamet etmektedir. Guido Senia ise buranın işletmecisidir aynı zamanda organizatördür. Bazı akşamlar burada sahneler almaktadır. İbiza'nın dikkat çeken isimlerindendir. Bu bilgiler AzOnceOldu.com'a özeldir, diğer haber siteleri bu cümleleri kullanmamakla yükümlüdür. 

Şeyma Subaşı Guido Senia fotoğrafları

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar